Neler Yeni

Kalan surede ayt mat kaç net yapılabilir?

burak23

80+
Reaksiyon skoru
8
ayt mat 10 20 net arasına ulaşmam lazım hangi konulara bakmalıyım . hangi konulara bakmalıyım

trigonometri ve integrale bak, zaman daha artarsa limit ve türeve çalış
yok ebesinin
başlagıcı fonsiyon ve polinom yap

2 .dereceden denklemleri zaten biliyo olman lazım
sonra
dizi
logaritma
limit
türev
intergral yap
bitir

neden öyle dediniz hocam
hiç bilmeyen bir adam ne trigo yapabilir nede integral
integral için türev
türev için limit
limit için dizi
dizi için polinom
polinom için fonksiyon lazım

ayt mat 10 20 net arasına ulaşmam lazım hangi konulara bakmalıyım . hangi konulara bakmalıyım
10 20 net ne olm kalan sürede çok rahat 30 net çıkartırsın . sayısal mısın bilmiyorum ama sayısalsan 1 ay boyunca biyo baksan baya net çıkar zaten alt ilk 10 soru ösym abartmazsa ilkokul seviyesi

10 20 net ne olm kalan sürede çok rahat 30 net çıkartırsın . sayısal mısın bilmiyorum ama sayısalsan 1 ay boyunca biyo baksan baya net çıkar zaten alt ilk 10 soru ösym abartmazsa ilkokul seviyesi
Nasıl yapıcaz abi onu be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Limit türev integral trigo 30 gune yakın sürer zaten

hiç bilmeyen bir adam ne trigo yapabilir nede integral
integral için türev
türev için limit
limit için dizi
dizi için polinom
polinom için fonksiyon lazım
dizi bilmeden limit yapılır hatta ben aralarında ben aralarında benzerlik görmüyorum
trigoyu ise geometride temeli biraz bile varsa yapar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 ayda 30 net günde 12 saat çalışma olmazsa çıkması imkansız çünkü ilk 10 soru biraz tyt bilgisi son 10 soru ise geometri . İlkokul seviyesinde olduğunuda düşünmüyorum

Kaç net yapıp yapamayacağınız ancak çalışmanıza bakılarak tam isabet yorum yapılabilir...

Hiç zaman kaybetmeden uykusuz geceleri de dikkate alarak eğer asılırsanız derslere belki hiç beklemediğiniz kadar yüksek netler yaparsınız ama forumda veya internette takılırsanız kaybettiğiniz zaman yüzünden dibe bile vurabilirsiniz. Forum veya internet yks sürecinde tercih edilirse ders çalışmaya zorlanır hatta geleceğinizi ertelemiş olursunuz. Şunun farkına varın artık, YKS sınavındaki akıllı ve çalışkan rakiplerinize karşı tüm gücünüzle yarışmanız gerek, gevşemeye hiç vakit yok, oyalanmayın işe yaramaz şeylerle...

Hoca fonksiyon polinom dizi logaritma limit bak biraz da sayılar mantık vs biliyorsan 15 civarı net çıkarırsın

fonksiyon polinom ikinci dereden denklemler log dizi limit bak

Geri