İntel işlemci önerisi?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar bir çoğunuz AMD de diye bilir fakat şuan kullandığım i7 10700k i9 13900KS Alıcam arkadaştan benim kendi aktif kullandığım işlemciye göre gözle görülür bir fark yaşar mıyım?

Arkadaşlar bir çoğunuz AMD de diye bilir fakat şuan kullandığım i7 10700k i9 13900KS Alıcam arkadaştan benim kendi aktif kullandığım işlemciye göre gözle görülür bir fark yaşar mıyım?
Yaşarsın ancak soğutmanı değişmen gerekebilir. Güç tüketimi fazla ve çok ısınan bir işlemcidir. Arkadaşın microcode güncellemesi yapmadıysa işlemci yanabilme durumlarıyla karşılaşabiliyorsun.

Yaşarsın ancak soğutmanı değişmen gerekebilir. Güç tüketimi fazla ve çok ısınan bir işlemcidir. Arkadaşın microcode güncellemesi yapmadıysa işlemci yanabilme durumlarıyla karşılaşabiliyorsun.
İşlemci sıfır hocam intele gönderdik sıfırını gönderdiler ben elimde bulunan işlemci satıp anakart falan konpile değişip DDR 5 geçmek için düşünüyorum, iyi olur mu yani 4 yıldır aynı işlemciyi kullanıyorum çünkü

1
anakartta değişmen lazım o da mantıksız öyle yapıcaksan direk amd

Anakarti degistireceksen neden intel'den devam ediyorsun?

İşlemci sıfır hocam intele gönderdik sıfırını gönderdiler ben elimde bulunan işlemci satıp anakart falan konpile değişip DDR 5 geçmek için düşünüyorum, iyi olur mu yani 4 yıldır aynı işlemciyi kullanıyorum çünkü
Amdye geçmen daha makul olur. 7000 serisi alsan bile ileride 9000 serisine yükseltebilirsin, intelde bu durum söz konusu değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam Gryffindorlu dost

Hocam intel fanı değilim fakat fiyat makul bulduğum için anakartı ve işlemciyi kişiden alıcam fiyatı size belirteyim bide siz karar verin
Asus rog miaximus hero z790 ankart
İntel i9 13900KS işlemci işlemci sıfır anakart 2 ci el

yaşarsın da gereği yok sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,499
Üyeler
186,898
Son üye
adembaba31