Neden vatandan hocam? Ayrı ayrı toplamak çok daha iyi.@Jill Valentine Vatandan bi liste yapabilir misiniz rica etsem
Abi ben çok anlamıyorum. Duygusal olarak sempati duyduğum 2 ürün var r5 5600 ve thermalright ps120se . Diğerlerini de listedeki gibi seçtim işte. 20-25 e bitirmeye çalışıyorum.Neden vatandan hocam? Ayrı ayrı toplamak çok daha iyi.
dostum sanırım sen montajla uğraşmak istemiyorsun ondan vatandan seçiyorsun birde o sevdiğin soğutucu zaten vatanda yok kiAbi ben çok anlamıyorum. Duygusal olarak sempati duyduğum 2 ürün var r5 5600 ve thermalright ps120se . Diğerlerini de listedeki gibi seçtim işte. 20-25 e bitirmeye çalışıyorum.
Abi aldım onu var elimde. Montaj tecrübem var. Sadece uyumlu ürün alma sorunum var.dostum sanırım sen montajla uğraşmak istemiyorsun ondan vatandan seçiyorsun birde o sevdiğin soğutucu zaten vatanda yok ki
kardeşim benim boşver vatanı falan montaj tecrübende varmış şuraya vereceğin paranın çok daha altına toplarsın aynı seviyede parçaları tek tek farklı sitelerden alarakAbi aldım onu var elimde. Montaj tecrübem var. Sadece uyumlu ürün alma sorunum var.
msı mag forge 120a aırflowkardeşim benim boşver vatanı falan montaj tecrübende varmış şuraya vereceğin paranın çok daha altına toplarsın aynı seviyede parçaları tek tek farklı sitelerden alarak
Sizce bu sistem nasıl?
İkinci el 3060 12gb almayı düşünüyorum
Soğutucu thermalright ps120 se