fruko.gzz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 901
Sevmesin zaten çünkü 1800ü tekte vermiyor1800 hiç denk gelmedi. 9 hesaptan kesintisiz sipariş geçtiğimdendir belki bilemiyorum. Beni o kadar sevmiyor temucan
Sevmesin zaten çünkü 1800ü tekte vermiyor1800 hiç denk gelmedi. 9 hesaptan kesintisiz sipariş geçtiğimdendir belki bilemiyorum. Beni o kadar sevmiyor temucan
Ya 1800 ü versinde tekte vermesinSevmesin zaten çünkü 1800ü tekte vermiyor
tekte alamadınız diyimi hocam 480 tl + vergi bir sipariş sonrası 1000 tl üzeri siparişle mi alabildiniz bende bu aşamadayım merak ediyorum bi anlatabilir misiniz 1. siparişi iptal etmek falan işe yaramıyor sanırımSevmesin zaten çünkü 1800ü tekte vermiyor
Tek hesap var figür alacaktım alamıyom gene bunun yüzündenYa 1800 ü versinde tekte vermesinhesap çok birinden haftada bir bedava sipariş geçerim oda harika
Yoo ben iptal yaptım x2 jeton oldu yüzde 8 veri 1000 tl üstü sipariş ile aldım direktekte alamadınız diyimi hocam 480 tl + vergi bir sipariş sonrası 1000 tl üzeri siparişle mi alabildiniz bende bu aşamadayım merak ediyorum bi anlatabilir misiniz 1. siparişi iptal etmek falan işe yaramıyor sanırım
bende neden olmadıya 1. siparişi iptal edip oluşturuyoruz diyimi yanlış birşeymi yaptım anlayamadımTek hesap var figür alacaktım alamıyom gene bunun yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoo ben iptal yaptım x2 jeton oldu yüzde 8 veri 1000 tl üstü sipariş ile aldım direk
Bazı hesaplarda işe yaramıyor o @nikflatron dediği gibi 2 sipariş geçmen lazımbende neden olmadıya 1. siparişi iptal edip oluşturuyoruz diyimi yanlış birşeymi yaptım anlayamadım
Arkadaşlar bu kampanyayı bir iptal ikinci siparişle atlatma olayı artık ilk zamanlar gibi değil. Her hesaba farklı tarife uyguluyor. O yüzden bu konuda kimseyi dinlemenenizi tavsiye ederim. Kendi hesabınızdaki tarifeyi keşfetmeye bakın.tekte alamadınız diyimi hocam 480 tl + vergi bir sipariş sonrası 1000 tl üzeri siparişle mi alabildiniz bende bu aşamadayım merak ediyorum bi anlatabilir misiniz 1. siparişi iptal etmek falan işe yaramıyor sanırım
anladım sen bu durumu çok hızlımı yaptın 1.sipariş verdin sonra direk iptal edip diğer siparişimi verdinBazı hesaplarda işe yaramıyor o @nikflatron dediği gibi 2 sipariş geçmen lazım
Sepeti hazırladım önce sonr hemen 500tllik bir ürünü alıp iptal ettim ardından ürünleri geçtimanladım sen bu durumu çok hızlımı yaptın 1.sipariş verdin sonra direk iptal edip diğer siparişimi verdin
Telefon kamerasından pek bir farkı var mı ?Bu kameranın hemen hemen aynısını almışım oldukça iyi fiyatına göre. 30 fps 1080 p görüntü alıyor. Mikrofon gayet temiz. Ses kayıt cihazı olarak ta kullanılabilir. 6 saat kayıt imkanı sunuyor. Max 128gb hafıza kartı desteği var. Kutulu yanında kart okuyucu geliyor. Bu linktende 4-5 adet aldım daha gelmedi. Ancak şöyle ekleyeyim bi öncekinim görselini.
Cihazı şuan Çene önü Montajladım
Güvenlik amaçlı kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Elbette var. Benim telefon 4k 30fps çekiyor vlog çekemezsiniz bu cihazla.Telefon kamerasından pek bir farkı var mı ?
Hocam aktif olarak kullandığınız memnum kaldığınız bir ürün ise sipariş geçecem.https://share.temu.com/ODwuVY6iSTA
Ancak bunlar ön sipariş ürünleri. Yani kargolanması 4 gün sürebilir. Bilginiz olsun. 5 adet ön sipariş fiyatını yakalarsanız tadından yenmiyor.
Aktif olarak müşterilerime kullanıp satışını dahi yapıyorum. 120 liraya ne kaldı kiHocam aktif olarak kullandığınız memnum kaldığınız bir ürün ise sipariş geçecem.