TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Sevmesin zaten çünkü 1800ü tekte vermiyor
tekte alamadınız diyimi hocam 480 tl + vergi bir sipariş sonrası 1000 tl üzeri siparişle mi alabildiniz bende bu aşamadayım merak ediyorum bi anlatabilir misiniz 1. siparişi iptal etmek falan işe yaramıyor sanırım

Ya 1800 ü versinde tekte vermesin 😁 hesap çok birinden haftada bir bedava sipariş geçerim oda harika
Tek hesap var figür alacaktım alamıyom gene bunun yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekte alamadınız diyimi hocam 480 tl + vergi bir sipariş sonrası 1000 tl üzeri siparişle mi alabildiniz bende bu aşamadayım merak ediyorum bi anlatabilir misiniz 1. siparişi iptal etmek falan işe yaramıyor sanırım
Yoo ben iptal yaptım x2 jeton oldu yüzde 8 veri 1000 tl üstü sipariş ile aldım direk

Tek hesap var figür alacaktım alamıyom gene bunun yüzünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoo ben iptal yaptım x2 jeton oldu yüzde 8 veri 1000 tl üstü sipariş ile aldım direk
bende neden olmadıya 1. siparişi iptal edip oluşturuyoruz diyimi yanlış birşeymi yaptım anlayamadım

Arkadaşlar bu kampanyayı bir iptal ikinci siparişle atlatma olayı artık ilk zamanlar gibi değil. Her hesaba farklı tarife uyguluyor. O yüzden bu konuda kimseyi dinlemenenizi tavsiye ederim. Kendi hesabınızdaki tarifeyi keşfetmeye bakın.
Örnek olarak

bir hesabımda 60 jetonluk vaziyeti atlatmak için ilk siparişte iptal ardından ikinci siparişte 1000 tl ile %6 sayesinde alabiliyorum krediyi. İstediğim süre zarfında oluyor.

Bir diğer hesabımda ise bu sadece ilk 30 dakika için geçerli oluyor.

Bir diğer hesabımda ise hiçbir şekilde ikinci siparişte %6 vermiyor. direk bonussuz %4 e geçiyor. Ve kampanya tıkanıyor.

Yani her kampanya @valhalla ' da dediği gibi sizlere özgü sizlere özel. Bu eminim 1800 tllik krediyi tek siparişte atlatma hususundada geçerlidir. Mümkün mertebe en garanti yoldan devam edin yada risk alarak keşfedin 😅

Bu kameranın hemen hemen aynısını almışım oldukça iyi fiyatına göre. 30 fps 1080 p görüntü alıyor. Mikrofon gayet temiz. Ses kayıt cihazı olarak ta kullanılabilir. 6 saat kayıt imkanı sunuyor. Max 128gb hafıza kartı desteği var. Kutulu yanında kart okuyucu geliyor. Bu linktende 4-5 adet aldım daha gelmedi. Ancak şöyle ekleyeyim bi öncekinim görselini.

Cihazı şuan Çene önü Montajladım
Güvenlik amaçlı kullanıyorum. İşimi fazlasıyla görüyor.
Telefon kamerasından pek bir farkı var mı ?

Telefon kamerasından pek bir farkı var mı ?
Elbette var. Benim telefon 4k 30fps çekiyor vlog çekemezsiniz bu cihazla.
Yani 500 liraya 6 saat kayıt 1080 p kalite yaka ve kask montajına uygun rotasyonlu bir cihazdan yüksek kalite kamera performansı beklemek haksızlık olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,340
Üyeler
186,466
Son üye
draxyonline
Geri