Ceramical Çalışma Masası Nasıl?

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,360
Sevgili forumdaşlarım gördüğünüz linkteki masa hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Çok yakın zamanda masa almak istiyorum ve bütçem bir miktar kısıtlı.
140 cm olanı var bende. 1.5 senedir kullanıyorum memnunum.

Sevgili forumdaşlarım gördüğünüz linkteki masa hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Çok yakın zamanda masa almak istiyorum ve bütçem bir miktar kısıtlı.
Butcen kisitliysa alinir onun disinda malzeme kalitesi kotu ve sallaniyor

Kullanıyorum memnunum.Masa derinliği standart olarak 60cm.Çoğu masada böyledir ama bir tık dar olabilir.Çok ufak... Onun dışında güzel.Profiller ince olduğundan kolumu masaya dayayıp sarsıcı bir şey yapınca ufak bir sallantı oluyor ama hiç rahatsız etmedi.Defterde bir şeyi silgiyle silerken falan sarsıyorum ondan oluyor yani.PC için kullanacaksanız olmaz böyle sorunlar.Sonuç, PC için kullanacaksanız gayet güzel alabilirsiniz.

Bende bunun beyazı var gayet memnunum. Sadece ufak bi sıkıntı var biraz sallanıyor onu da duvara yaslayıp araya köpük koyunca geçti.
Alırsan 140 al minimum 120 küçük gelir

Bende buna bakıyordum şu sıralar konuyu takipteyim ha bu arada koçtaş ta daha ucuz ve 7 taksit var

140 cm olanı var bende. 1.5 senedir kullanıyorum memnunum.
Bende buna bakıyordum şu sıralar konuyu takipteyim ha bu arada koçtaş ta daha ucuz ve 7 taksit var
Bende bunun beyazı var gayet memnunum. Sadece ufak bi sıkıntı var biraz sallanıyor onu da duvara yaslayıp araya köpük koyunca geçti.
Alırsan 140 al minimum 120 küçük gelir
Kullanıyorum memnunum.Masa derinliği standart olarak 60cm.Çoğu masada böyledir ama bir tık dar olabilir.Çok ufak... Onun dışında güzel.Profiller ince olduğundan kolumu masaya dayayıp sarsıcı bir şey yapınca ufak bir sallantı oluyor ama hiç rahatsız etmedi.Defterde bir şeyi silgiyle silerken falan sarsıyorum ondan oluyor yani.PC için kullanacaksanız olmaz böyle sorunlar.Sonuç, PC için kullanacaksanız gayet güzel alabilirsiniz.
Teşekkürler değerli yanıtlarınız için

Çok kotu masa elinizde kalır kalitesiz ürün gidip bı marangoza yaptırın

hocam 2 yıla yakındır kullanıyorum 160cm olanı ince ayaklı fakat iyidir. sürekli aşağı yukarı çekiyorum. oyuncu koltuğum yok yatağın üzerine çekmek için zaten 160cm olanı tercih ettim. yatağı oyuncu koltuğu olarak kullanıyorum. tek kötü yanı, o bacakların altında küçük ayakları var onları bi 10-15 cm daha uzatmak iyi olurdu. oyuncu koltuğu sığmıyor diyende olmuştu forumda. arkadaşın dediği gibi eğer pc için alacaksanız pek bi sorun yaşamazsınız fakat ders vs için alacaksanız ince olduğu için biraz sallanıyor evet

Hocam raflı masa istemiyorum öneriniz için teşekkürler.

ayni modelin rafsiz hali de mevcut. bi yakinim kullaniyor rafli olani. saglam. sallanma yapmiyor.

masanın tablası vs iyi fakat içinde çıkan demirler o kadar ince ki resmen malzemeden çalmışlar dışarıda yerde daha kalın daha sağlam bir şey bulursun yani o derece kendim de kullanıyorum uzun büyük güzel sadece şu demirleri az daha kaliteli yapsalar çok iyi olurdu şöyle bir sorunda var masa uzun olduğu için ve sistemi bence biraz zayıf kaldığı için sallanma vs yapıyor kare ayaklara bir tane çapraz demir blok daha kaynak attırılıp duvara sabitlenirse 10 numara olur hiçbir sıkıntı yaşanmaz

Geri