2K Çalışma masası önerisi yapar mısınız?

Özel yaptırma imkanım maalesef yok internette şunu buldum https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392 bayağı da satılmış bunun dışında bu boyutta alabileceğim daha iyi öneriniz var mıdır?
kesinlikle dandik değil, beyaz olanını 3 sene önce aldım fifa oynadığım dönemlerde (2 yıl) çok kanser ve sinir olduğum için sürekli masayı yumrukluyordum, bir kere çıt dediğini duymadım. Şu anda standlı çift monitör+kasa bir de soundbar ile bass var masanın üstünde hiçbir sıkıntısı yok rahatlıkla alabilirsiniz ben 160x60 boyutunu almıştım şu an benim önerimle 3 arkadaşım daha aldı

Hocam aşırı dandik hissetiriyor resimden bakılırsa bence ikinci el bakın.
Şu anda elimde çok daha dandiği var zamanında ikeadan almıştım(sağlam olanları da varmış onlar pahalı olanlar) içi kartonmuş maç izlerken yumruklayıp ortadan ikiye yamulttum o günden beri masa yamuk şimdi iyice göçmeye başladı masa zor ayakta duruyor. Yorumlarına da baktığımda millet kasa dahil bayağı her şey koymuş bir problem olmamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle dandik değil, beyaz olanını 3 sene önce aldım fifa oynadığım dönemlerde (2 yıl) çok kanser ve sinir olduğum için sürekli masayı yumrukluyordum, bir kere çıt dediğini duymadım. Şu anda standlı çift monitör+kasa bir de soundbar ile bass var masanın üstünde hiçbir sıkıntısı yok rahatlıkla alabilirsiniz ben 160x60 boyutunu almıştım şu an benim önerimle 3 arkadaşım daha aldı
Bende de monitör kolu var takmak için yer bırakmışlar değil mi onu da soracaktım. Kahverengi olanı almayı düşünüyorum.

Şu anda elimde çok daha dandiği var zamanında ikeadan almıştım(sağlam olanları da varmış onlar pahalı olanlar) içi kartonmuş maç izlerken yumruklayıp ortadan ikiye yamulttum o günden beri masa yamuk şimdi iyice göçmeye başladı masa zor ayakta duruyor. Yorumlarına da baktığımda millet kasa dahil bayağı her şey koymuş bir problem olmamış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de monitör kolu var takmak için yer bırakmışlar değil mi onu da soracaktım. Kahverengi olanı almayı düşünüyorum.
monitör kolunu takmak için yer yok ama demire sabitleniyor 2 tane 27 inç monitörü taşıyor sıkıntı yok

Aynı masayı kullanıyorum bencede kalitesiz değil fiyatına göre iyi bir masa çift monitör + kasa masa üstünde duruyor ve hiç problem yaşamadım

ben de bunu almayı düşünüyorum. normalde rafa ihtiyacım yok fakat böylesi daha sağlam ve hareketsiz olacağını düşündüğüm için raflı alacağım. ufak tefek dekoratif eşyalarla süslemeyi düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,367
Üyeler
184,777
Son üye
deniztaşkıran
Geri