İşlemci test sokma

Ekler

• Ek Açıklama 2020-08-06 205416.jpg
    Ek Açıklama 2020-08-06 205416.jpg
    162.7 KB · Hit: 47
Doğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.
Frekansı ve voltajı izle.
İlk 4 seçiliydi ilk 3 seçtim start diyorum bakalım. Bu seferde kapanırsa :d
Post automatically merged:

Doğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.
SSD sıcaklığı herhalde reis 39 yazan mı yoksa ben mi görmüyorum .d

Buradan reis değil mi?

Ekler

• Ek Açıklama 2020-08-06 205956.jpg
    Ek Açıklama 2020-08-06 205956.jpg
    131.9 KB · Hit: 35
  • Ek Açıklama 2020-08-06 210131.jpg
    Ek Açıklama 2020-08-06 210131.jpg
    244.8 KB · Hit: 41
İlk 4 seçiliydi ilk 3 seçtim start diyorum bakalım. Bu seferde kapanırsa :d

SSD sıcaklığı herhalde reis 39 yazan mı yoksa ben mi görmüyorum .d
Dostum nedense orada yazmıyor. AIDA64'te Bilgisayar sekmesi altından Algılayıcı yerine gir, oradan CPU sıcaklığına ve CPU Çekirdek yazan voltajları izle.

Dostum nedense orada yazmıyor. AIDA64'te Bilgisayar sekmesi altından Algılayıcı yerine gir, oradan CPU sıcaklığına ve CPU Çekirdek yazan voltajları izle.
91 falan geziyor reis normal değil sanırım?

Ekler

• IMG_20200806_210529.jpg
    IMG_20200806_210529.jpg
    1.7 MB · Hit: 35
91 falan geziyor reis normal değil sanırım?
1.1 V'da 4 GHz'deyken 90 derece sanki biraz fazla, soğutucuyu düzgün takamadın mı la acaba? :D
Oyunlarda da test edersin artık, 4.2 GHz olur frekans ama sıcaklıklar 90 dereceden daha az olur.

[
1.1 V'da 4 GHz'deyken 90 derece sanki biraz fazla, soğutucuyu düzgün takamadın mı la acaba? :D
Oyunlarda da test edersin artık, 4.2 GHz olur frekans ama sıcaklıklar 90 dereceden daha az olur.
Korktuğum şeyi dedin yaw. Doğru takmış olmam lazım reis. Zaten bunun takması mandal gibi şeyi var orayı geçiriyoruz o kadar

[

Korktuğum şeyi dedin yaw. Doğru takmış olmam lazım reis. Zaten bunun takması mandal gibi şeyi var orayı geçiriyoruz o kadar
Neyse la iyi böyle yine ama sıcaklık beklediğimden yüksek, bir de kasan hava alan bir kasa, anlamadım :D.

Neyse la iyi böyle yine ama sıcaklık beklediğimden yüksek, bir de kasan hava alan bir kasa, anlamadım :D.
Bende anlamadım macun az mı sürdüm acaba? Ondan olabilir mi? Lan nasıl oluyor bu yaw

Sen kaç bekliyordun reis?

Bende anlamadım macun az mı sürdüm acaba? Ondan olabilir mi? Lan nasıl oluyor bu yaw

Sen kaç bekliyordun reis?

80'i geçmez diye bekliyordum ben.

Yuh lan,

80 ile 90 arası fark ne az bisi de değil. Bozuk lan bu. Boşa aldık herhalde

Yuh lan,

80 ile 90 arası fark ne az bisi de değil. Bozuk lan bu. Boşa aldık herhalde

Macunu yanlış sürmüş olabilirsin, yanlış takmış olabilirsin. Söküp geri tak. Veya fanlar yanlış yöne bakıyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,382
Üyeler
191,082
Son üye
quecyy
Geri