Doğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.İnş doğrudur.
İlk 4 seçiliydi ilk 3 seçtim start diyorum bakalım. Bu seferde kapanırsa :dDoğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.
Frekansı ve voltajı izle.
SSD sıcaklığı herhalde reis 39 yazan mı yoksa ben mi görmüyorum .dDoğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.
Buradan reis değil mi?Doğru evet, yukarıda Araçlar var, ona tıkla ve sistem kararlılık testine tıkla, ilk üç şeyi tikle ve start de.
Dostum nedense orada yazmıyor. AIDA64'te Bilgisayar sekmesi altından Algılayıcı yerine gir, oradan CPU sıcaklığına ve CPU Çekirdek yazan voltajları izle.İlk 4 seçiliydi ilk 3 seçtim start diyorum bakalım. Bu seferde kapanırsa :d
Post automatically merged:
SSD sıcaklığı herhalde reis 39 yazan mı yoksa ben mi görmüyorum .d
91 falan geziyor reis normal değil sanırım?Dostum nedense orada yazmıyor. AIDA64'te Bilgisayar sekmesi altından Algılayıcı yerine gir, oradan CPU sıcaklığına ve CPU Çekirdek yazan voltajları izle.
1.1 V'da 4 GHz'deyken 90 derece sanki biraz fazla, soğutucuyu düzgün takamadın mı la acaba?91 falan geziyor reis normal değil sanırım?
Korktuğum şeyi dedin yaw. Doğru takmış olmam lazım reis. Zaten bunun takması mandal gibi şeyi var orayı geçiriyoruz o kadar1.1 V'da 4 GHz'deyken 90 derece sanki biraz fazla, soğutucuyu düzgün takamadın mı la acaba?
Oyunlarda da test edersin artık, 4.2 GHz olur frekans ama sıcaklıklar 90 dereceden daha az olur.
Neyse la iyi böyle yine ama sıcaklık beklediğimden yüksek, bir de kasan hava alan bir kasa, anlamadım[
Korktuğum şeyi dedin yaw. Doğru takmış olmam lazım reis. Zaten bunun takması mandal gibi şeyi var orayı geçiriyoruz o kadar
Bende anlamadım macun az mı sürdüm acaba? Ondan olabilir mi? Lan nasıl oluyor bu yawNeyse la iyi böyle yine ama sıcaklık beklediğimden yüksek, bir de kasan hava alan bir kasa, anlamadım.
Bende anlamadım macun az mı sürdüm acaba? Ondan olabilir mi? Lan nasıl oluyor bu yaw
Sen kaç bekliyordun reis?
donanimarsivi.com
Yuh lan,80'i geçmez diye bekliyordum ben.
İnceleme - T6 ULTRA VS AMD STOCK FAN
Selam dostlar. Bu incelemede T6 Ultra soğutucusu hakkında bazı bilgileri ve Ryzen 5 3600 işlemcisi ile yaptığım ısı ve oyun testlerini paylaşacağım. Soğutucunun Montajı : Öncelikle, soğutucunun montajı (AMD sistemler için) pek kolay değil. Soğutucunun kenarında bulunan demirleri güçlü bir...donanimarsivi.com
80 ile 90 arası fark ne az bisi de değil. Bozuk lan bu. Boşa aldık herhalde80'i geçmez diye bekliyordum ben.
İnceleme - T6 ULTRA VS AMD STOCK FAN
Selam dostlar. Bu incelemede T6 Ultra soğutucusu hakkında bazı bilgileri ve Ryzen 5 3600 işlemcisi ile yaptığım ısı ve oyun testlerini paylaşacağım. Soğutucunun Montajı : Öncelikle, soğutucunun montajı (AMD sistemler için) pek kolay değil. Soğutucunun kenarında bulunan demirleri güçlü bir...donanimarsivi.com
Yuh lan,
80 ile 90 arası fark ne az bisi de değil. Bozuk lan bu. Boşa aldık herhalde
Aga yanlış takmış olmalısın 85 derece çok fazla geldi bana.Yuh lan,
80 ile 90 arası fark ne az bisi de değil. Bozuk lan bu. Boşa aldık herhalde