Cloud II kullanan biri olarak bende gecmek istiyorum bir cok yayincida aktif olarka kullaniyor ve duydugum kadariylada pil performansinda baya iyimis merak etmedim degil, alinabilir.Hyperx cloud 3 wirless öneririm bende kullanıyorum gayet güzel
Biraz eski model sanirim ama incelemeleri ve ozellikle kablosuz bir kulakliga gore BENCE mikrofon kalitesi olarak Razer Barracuda veya Barracuda X modeli iyi onun disinda bende senin gibi dusunuyorum su aralarda cok populer olan bir kulakligi var ama yok Razer girmeara ara 4k ya da düşüyor.Keşke yurt dışında ki gibi çeşit çeşit wireless olsa fakat malesef yok.Razer konusuna girme.Fiyatını hak eden bir malzeme kalitesi yok.Uzun vadede üzer![]()
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
amazonda siyah rengi 4600tl bence kırmızı rengi kötü siyah rengi var bendeara ara 4k ya da düşüyor.Keşke yurt dışında ki gibi çeşit çeşit wireless olsa fakat malesef yok.Razer konusuna girme.Fiyatını hak eden bir malzeme kalitesi yok.Uzun vadede üzer![]()
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA - Fiyatı, Yorumları
HyperX Cloud III Gaming Wireless Headset DTS X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 77Z46AA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
o çok zor yaBulursan hs80 max en iyisi olur
mikrofon da önemli.Razer barrucuda yada g435 bana göre sesbakimindan clouddan iyi
öyle çok çeşit aramaıyoruz da keşke şu ülkeden de güzel parçalar çıksa : )ara ara 4k ya da düşüyor.Keşke yurt dışında ki gibi çeşit çeşit wireless olsa fakat malesef yok.Razer konusuna girme.Fiyatını hak eden bir malzeme kalitesi yok.Uzun vadede üzer![]()
Turtle beach bitmese iyidio çok zor ya
mikrofon da önemli.
öyle çok çeşit aramaıyoruz da keşke şu ülkeden de güzel parçalar çıksa : )
Hyperx cloud III al geç hocam düşünme bileo çok zor ya
mikrofon da önemli.
öyle çok çeşit aramaıyoruz da keşke şu ülkeden de güzel parçalar çıksa : )
Yarışır dostum clouddan iyi5-6 klık bir ürünle yarışır mı ki?
cd3 ile ss 7+ arasında git gel yapıyoruz
Biraz bekle yeni konuma bak5-6 klık bir ürünle yarışır mı ki?
cd3 ile ss 7+ arasında git gel yapıyoruz