5-6k Kablosuz gaming kulaklık önerisi yapar mısınz

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,187
Arkadaşa bakiyorum da bir tane bilgili arkadaşlar ilgilenirse sevnirim.

Hyperx cloud 3 wirless öneririm bende kullanıyorum gayet güzel
Cloud II kullanan biri olarak bende gecmek istiyorum bir cok yayincida aktif olarka kullaniyor ve duydugum kadariylada pil performansinda baya iyimis merak etmedim degil, alinabilir.

2-) Turtle Beach Stealth 600 (Gen 3) bunu onerebilirim Amazonda var.
3-) https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1571469705.html buda fiyat araliginin altinda iyi bir kulakliktir (mikrofon performansi biraz dusuk, g733'ten farki yok ikiside bence kalitelerinin altinda mikrofon olarak,)

ara ara 4k ya da düşüyor.Keşke yurt dışında ki gibi çeşit çeşit wireless olsa fakat malesef yok.Razer konusuna girme.Fiyatını hak eden bir malzeme kalitesi yok.Uzun vadede üzer
Biraz eski model sanirim ama incelemeleri ve ozellikle kablosuz bir kulakliga gore BENCE mikrofon kalitesi olarak Razer Barracuda veya Barracuda X modeli iyi onun disinda bende senin gibi dusunuyorum su aralarda cok populer olan bir kulakligi var ama yok Razer girme

ara ara 4k ya da düşüyor.Keşke yurt dışında ki gibi çeşit çeşit wireless olsa fakat malesef yok.Razer konusuna girme.Fiyatını hak eden bir malzeme kalitesi yok.Uzun vadede üzer
amazonda siyah rengi 4600tl bence kırmızı rengi kötü siyah rengi var bende

Bulursan hs80 max en iyisi olur

Bulursan hs80 max en iyisi olur
o çok zor ya
Razer barrucuda yada g435 bana göre sesbakimindan clouddan iyi
mikrofon da önemli.
öyle çok çeşit aramaıyoruz da keşke şu ülkeden de güzel parçalar çıksa : )

Geri