(YAKINDA)Turtle beach 600p ve üst modelleri

kosanw

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
187
Evet bu konuyu niye açıyorum diye sorucak olanlar goodmarket firmasıyla ilgili görüştüm turtle beach ürünlerinin alt veya üst nmodelleri gelip gelmicegi ile ilgili bana yarın öğleden sonra iletişime gecicegi söylendi .(Stok gelmicek olsa gelmicek derlerdi direk tahminen gelicek sitelerinde 600p gen2 nin beyazı eklenmiş 0 TL gözüküyor stoga giricek yüksek ihtimal yakında )

Evet bu konuyu niye açıyorum diye sorucak olanlar goodmarket firmasıyla ilgili görüştüm turtle beach ürünlerinin alt veya üst nmodelleri gelip gelmicegi ile ilgili bana yarın öğleden sonra iletişime gecicegi söylendi .(Stok gelmicek olsa gelmicek derlerdi direk tahminen gelicek sitelerinde 600p gen2 nin beyazı eklenmiş 0 TL gözüküyor stoga giricek yüksek ihtimal yakında )
Ailem hala izin vermiyor dostum...

Alanların eline ulastimi acaba bu modeller nasıl ürün

Sorarım yarın öğleden sonra stok
Alınacak derecede performanslı ürünler gelicek mi
Bilgisi vercekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam öyle değil 600 olan cloudla yarışır 700 olan cloudu geçer tahmini yarın 700p geliyo inceleme yaparim
600e kötü 700e Cloudlar ile kıyaslanacak kadar iyi denmiş.

Ailem hala izin vermiyor dostum...
......

Son düzenleme:
Atlas Air gelir mi sorar mısın yarın?
Sorarım dostum

Gelebilirde adam ucuza aldıysa alabiliyorsa yapar ama 600p gelcek yüksek ihtimal beyazi

Linki atsana ürünün yarın aramakla ugrasmiyim direk atıyım

Önce bi aldığımız gelsin bakem. Sıfır kapalı kutu, orjinal ürün ve içinde usb dongle ile:)

600e kötü 700e Cloudlar ile kıyaslanacak kadar iyi denmiş.
Deme be 700 yetişemedim 600 aldım açıkcası ihtiyaçtan değilde yedekte durması için almıştım . Neyse en azından bu fiyata pişman etmez herhalde :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,659
Üyeler
186,514
Son üye
zntxr
Geri