Güvenilir firma
Görücez..
Güvenilir firma
Sorarım dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Gelebilirde adam ucuza aldıysa alabiliyorsa yapar ama 600p gelcek yüksek ihtimal beyazi
![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyazwww.goodmarket.com.tr
Linki atsana ürünün yarın aramakla ugrasmiyim direk atıyım
Soruyorum firmaya bekleyinTurtle Beach Stealth 700 Gen2 ve Atlas Air modelleri stoğa gelecek mi ?
Malzemesi iyidir 70p ninde heralde bı tane alıyom yedegeEvet hocam baktım biraz da 70p nin ses kalitesiyle aynı aşağı yukarı ama malzeme kalitesi çok fark ediyor.Daha kaliteli olsun dedim Recon200 aldım.Ses kalitesi bakımından 600 gen 2 ve Recon 200 arasında çok bir fark var mıdır sizce?Stok gelirse iptal edebilirim siparişi.
Hocam tahmini sence ne zaman cevap verirler. 600 çeksem mi diye düşünüyorum ama 700 gelirse de kötü olurSoruyorum firmaya bekleyin
Malzemesi iyidir 70p ninde heralde bı tane alıyom yedege
bu üst modelleri için aradım sordum şimdilik gelmez dediler..Atlas Air Headset
Discover the Turtle Beach® Atlas™ Air – the first wireless open back gaming headset for PC, PlayStation & Mobile. The Atlas™ is light weight and has an...www.turtlebeach.com
Hocam 700 olan modeli ne zaman gelir onunda sorarmisinizbu üst modelleri için aradım sordum şimdilik gelmez dediler..
şuanlık üst modellere ait bişey yok diyor adamlar kesin konuşuyor..Hocam 700 olan modeli ne zaman gelir onunda sorarmisiniz
Aradın mi yazdın mişuanlık üst modellere ait bişey yok diyor adamlar kesin konuşuyor..
aradım sordum bende 700 gen 3 almak istiyorum onun için aradım öyle dediler bana.Aradın mi yazdın mi
700 gen 3 çok zor zaten gen2 yi sordunmuaradım sordum bende 700 gen 3 almak istiyorum onun için aradım öyle dediler bana.
600 gen 2 serisinin gele bilir ama üst modeller gelmez diyorlar..700 gen 3 çok zor zaten gen2 yi sordunmu