(YAKINDA)Turtle beach 600p ve üst modelleri

600'ün konusunda bluetooth olmadığını görünce salmıştım, 700'ü gördüm onda bluetooth olabileceğini hiç düşünmediğim için konuya bile girmedim. Tam da böyle bi şeye ihtiyacım vardı ya çok kötü kaçırmışım. 700'ün stoğuyla ilgili bi şey konuşuldu mu hocam? @kosanw

Yeedek için aldım dediniz de şuan ne kullanıyorsunuz
Cloud 3 kablolu var ama son zamanlarda ağrı yapmaya başladı havit h2039bg kullanıyorum rahat bir kulaklık . bu ürün kumaş pad olduğu için rahat olur diye tahmin ediyorum ama ses izalasyonu nasıl olur ve ses kasması iyi midir? bilemiyorum deneyip görücez artık .

Evet bu konuyu niye açıyorum diye sorucak olanlar goodmarket firmasıyla ilgili görüştüm turtle beach ürünlerinin alt veya üst nmodelleri gelip gelmicegi ile ilgili bana yarın öğleden sonra iletişime gecicegi söylendi .(Stok gelmicek olsa gelmicek derlerdi direk tahminen gelicek sitelerinde 600p gen2 nin beyazı eklenmiş 0 TL gözüküyor stoga giricek yüksek ihtimal yakında )
cok eski ürünler degilmi bunlar.

Evet bu konuyu niye açıyorum diye sorucak olanlar goodmarket firmasıyla ilgili görüştüm turtle beach ürünlerinin alt veya üst nmodelleri gelip gelmicegi ile ilgili bana yarın öğleden sonra iletişime gecicegi söylendi .(Stok gelmicek olsa gelmicek derlerdi direk tahminen gelicek sitelerinde 600p gen2 nin beyazı eklenmiş 0 TL gözüküyor stoga giricek yüksek ihtimal yakında )
takipteyim cevap gelince etiket atarsan sevinirim

Yarın gelicek bakalım nasılmış 1 tane 600 1 tane 700 aldım
bende aynısı aldım :) hangisi iyi bilemedim ikisini de aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o beyaz olan sitelerinde zaten vardı ? sadece stok yok gözüküyordu

Hocam bilgisayar kullanımı için alınır mı bu modeller ? razer blackshark 2 kullanıyorum aktif olarak sence almaya gerek var mı ?

Haber gelince söyler misiniz hocam.600 ve 700 e yetişemedim diye Recon 200 aldım dün akşam.Eğer gelicekse stok hemen iade edeyim.
70p daha yeni model dediğim gibi ama 200 un performansi daha iyi

70p daha yeni model dediğim gibi ama 200 un performansi daha iyi
Evet hocam baktım biraz da 70p nin ses kalitesiyle aynı aşağı yukarı ama malzeme kalitesi çok fark ediyor.Daha kaliteli olsun dedim Recon200 aldım.Ses kalitesi bakımından 600 gen 2 ve Recon 200 arasında çok bir fark var mıdır sizce?Stok gelirse iptal edebilirim siparişi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,548
Üyeler
186,505
Son üye
bwlwl
Geri