Acer nitro 5 ses driveri kuramıyorum

Driverların dosyalarını yükleme paketi olarak bul, driverları sil. Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp driverları offline olarak kur. İşe yaramazsa yaz bakarız. Bende de Dolby driverları kurarken hep aynısı oluyordu böyle çözüyordum

h
Driverların dosyalarını yükleme paketi olarak bul, driverları sil. Bilgisayarı güvenli modda çalıştırıp driverları offline olarak kur. İşe yaramazsa yaz bakarız. Bende de Dolby driverları kurarken hep aynısı oluyordu böyle çözüyordum
ddu ile sileceğim şimdi yükleme pakedi derken kurulumla gelen ses sürücüsü var onu yükleyeceğim doğrumu anladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1746404678396.webp

ayreten şu dts leri kuracakmıyım

Bence yapılması gerekenler yapılmış şimdiye kadar ama default driver realtek seçili olmayabilir. Aygıt yöneticisinden default olarak realtek seçip görev yöneticisinden de başlangıçta rtk(devamı sayı olabilir) etkin değil diyorsa etkin yapmak gerek.

Bence yapılması gerekenler yapılmış şimdiye kadar ama default driver realtek seçili olmayabilir. Aygıt yöneticisinden default olarak realtek seçip görev yöneticisinden de başlangıçta rtk(devamı sayı olabilir) etkin değil diyorsa etkin yapmak gerek.
1746404890380.webp
1746404905867.webp

default driver olayını anlamadım ekleri bıraktım hocam bide şu üstteki dts klasörleri kurulacakmı ddu ile silmeye geçeceğim birazdan

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
default driver olayını anlamadım ekleri bıraktım hocam bide şu üstteki dts klasörleri kurulacakmı ddu ile silmeye geçeceğim birazdan
Hocam windows updateden güncellemeleri hemen al diye seçenek var onu kapat silmeden önce. Tekrar kurma ihtimali var. Safe modeda kurulum yapman lazım. Dts önemli değil şu an.
Demek istediğim default olayını da anca pc yanımdayken gösterebilirim ya da bi internetten bakayım atayım telden.

h

ddu ile sileceğim şimdi yükleme pakedi derken kurulumla gelen ses sürücüsü var onu yükleyeceğim doğrumu anladım

Alıntıyı görüntüle
ayreten şu dts leri kuracakmıyım
2 yıllık driverlar bunlar güncel olduklarından emin misin? Çalışmaları lazım ama evet hepsini kur

Realtek driver klasörünün içinde bat dosyası var driver silmek için onu kullan ilk sonra yüklemek için başka bir bat dosyası oluyor

Acerde sürücüleri formattan sonra realteki yüklemiyorsun normalde(uptaden çekiyor) dts yüklesen yetiyor birde nitro senste güncelleme var ordakileride yap

güncellemeye kalktığım için bunlar başıma geldi zaten o yüzden pc ile gelen driveri kuracağım
Bazen paket derlemeleri karışıyor ya da windows update kaynaklı bir hata olabiliyor, windows updatein kurmasını engellemek de önemli otomatik güncelleştirmeleri kapatırsın bir süre

Realtek driver klasörünün içinde bat dosyası var driver silmek için onu kullan ilk sonra yüklemek için başka bir bat dosyası oluyor

Acerde sürücüleri formattan sonra realteki yüklemiyorsun normalde(uptaden çekiyor) dts yüklesen yetiyor birde nitro senste güncelleme var ordakileride yap
ddu ile sileceğim hocam şimdilik
Bazen paket derlemeleri karışıyor ya da windows update kaynaklı bir hata olabiliyor, windows updatein kurmasını engellemek de önemli otomatik güncelleştirmeleri kapatırsın bir süre
1746405746853.webp
hocam update bu şekilde şuan safe moda girip ddu ile silip pc ile gelen driveri kuracağım doğrumudur olmaz ise senin attığın son sürüm driveri kuracağım

ddu ile sileceğim hocam şimdilik

Alıntıyı görüntülehocam update bu şekilde şuan safe moda girip ddu ile silip pc ile gelen driveri kuracağım doğrumudur olmaz ise senin attığın son sürüm driveri kuracağım
aynen öyle hocam

olmazsa artık adres verirsin evine gelirim çözeriz bir şekilde :D

Benim başıma gelmediğinden bilmiyorum denemedim de sistem geri yükleme yapılsa geçen haftaya, driverlar eski haline gelmez mi?

Geri