Rx6800 piksel sorunu

Emir_2550

80+
Reaksiyon skoru
2
Ekran kartımı 2 ay önce Hepsiburada üzerinden satın aldım kendilerinden MSI rx6800 gaming Z Trio sonradan farkettim yansımalarda piksel oluyor köşe kısımlar bulanık ne olduğunu anlayamadım fotoğrafı paylaştım yansımalar genel olarak böyle grafiği düşürünce baya bi düzeliyor şuan GTA 5 enchanced var rtx açınca baya bi bulanıklık var yansımalarda kapatınca azcık gözüküyor

(Görsel CS 2 ultra ayarlar)

Ekler

• Screenshot_20250505_160152_Gallery.webp
    Screenshot_20250505_160152_Gallery.webp
    511 KB · Hit: 42
Ekran kartımı 2 ay önce Hepsiburada üzerinden satın aldım kendilerinden MSI rx6800 gaming Z Trio sonradan farkettim yansımalarda piksel oluyor köşe kısımlar bulanık ne olduğunu anlayamadım fotoğrafı paylaştım yansımalar genel olarak böyle grafiği düşürünce baya bi düzeliyor şuan GTA 5 enchanced var rtx açınca baya bi bulanıklık var yansımalarda kapatınca azcık gözüküyor

Farklı bir monitör ve farklı kablo ile deneme şansınız var mı, veya farklı bir ekran kartı?
sorun neydeyse onu garantiye yollayın

vram olabilir
Farklı bir monitör ve farklı kablo ile deneme şansınız var mı, veya farklı bir ekran kartı?
sorun neydeyse onu garantiye yollayın
bunları denedikten sonra büyük ihtimal vramdır

Tahminimce dediğiniz gibi VRAM koorui 34 inç monitör kullanıyorum DP ile ama olay monitör değilde daha çok ekran kartı ile ilgili dandik PSU bozdu herhalde gameforce gf750 vardı
acilen psu değiştir cidden daha fazla sorun yaratabilir pek çok kişinin ekran kartı yandı kalitesiz psudan

bir sorun olunca ekran kartına bunu dinleyerek bakmak istemezsin ...

Bu kartı kaça aldın benim evde aynısı boşta bekliyor hala garantisi var ikinci elde kaça vermem lazım miningliler ölu fiyattan gittiği için karar koyamadim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,652
Üyeler
184,959
Son üye
Caximus
Geri