Soğutucun hava soğutucusu mu ? Sıvı soğutucu mu ?Arkadaşlar merhaba 1-2 gün önce yeni bir sistem topladım ama oyunlar açılırken lobiye gelene kadar kısa süreliğine 80-90 derecelere çıkıyor oyuna girdiğimde düzeliyor bu normal mi sıkıntılı bir durum mu veya BIOS'tan yapmam gereken bir ayar vs var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
sıvı soğutma
Thermalright Frozen Notte 240 ARGB
Hangi oyun çözünürlük ve boşta kaç dereceArkadaşlar merhaba 1-2 gün önce yeni bir sistem topladım ama oyunlar açılırken lobiye gelene kadar kısa süreliğine 80-90 derecelere çıkıyor oyuna girdiğimde düzeliyor bu normal mi sıkıntılı bir durum mu veya BIOS'tan yapmam gereken bir ayar vs var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.
Adam ne diyor sen ne yazmışsın ,işlemciden bahsediyor, sen ekran kartından bahsediyorsunTamam kardeşim otomatik fan ayarındaysa Sıcaklık belli bir değerin üstüne çıktığında çalışmaya başlar fanlar. Senin o oyuna gireceğini önceden tahmin edemediği için sence de normal değil mi ?
Kral ekran kartından bahsetsede normal değilAdam ne diyor sen ne yazmışsın ,işlemciden bahsediyor, sen ekran kartından bahsediyorsun![]()
performans ne olucak kralDenetim masasını aç oradan güç seçeneklerinden güç tasarrufuna geç - ghz çok yüksek oluyor dengelide - makina kullan beni diyor. Isınıyor - güç tasarrufu kullan
biostan hiçbir fan ve işlemci ayarı yapmadımHiç Bios ayarları yaptın mı hocam işlemci için ?
boşta genelde 45-50 arasıHangi oyun çözünürlük ve boşta kaç derece
corsair 3000d rgb airflowKasanızın modeli nedir?
Dipnot:Oyun açılışında anlık sıcaklık olması normal