[DEV] RTX5060Ti sistem vs RX 7800XT | Hangisini Almalıyım?

blok3

80+
Reaksiyon skoru
39
Biliyorsunuz ki uzun süredir sistem arayışındayım. Bu iki sistemden birisini kesin alacağım, çoğu arkadaşım ekran kartı konusunda Nvidia'dan şaşmayacaksın dedi ama size de sormak isterim, hangi sistem daha mantıklı? 2K monitör alacağım.

RTX 5060Ti SİSTEM:
tq0j2tk.jpg

RX 7800XT SİSTEM:
fththf9.jpg

7800XT daha iyi olur.
Ama gönlünden hangisini almak geçiyorsa onu al geç keyifine bak.

bazı oyunlardaki xt nin attığı 10 20 fps farkı saymazsak çoğunlukla eşit gibi göründüler gözüme bence 5060 ti 16 gb daha güncel bi kart
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7800xt sistem hem daha kaliteli hem de daha güçlü

Saf güç bakımından 7800xt hem daha güçlü hem daha kaliteli parçaları var öte yandan 5060 ti ekran kartı haricinde kaliteli parçaları var diyenem

Biliyorsunuz ki uzun süredir sistem arayışındayım. Bu iki sistemden birisini kesin alacağım, çoğu arkadaşım ekran kartı konusunda Nvidia'dan şaşmayacaksın dedi ama size de sormak isterim, hangi sistem daha mantıklı? 2K monitör alacağım.

RTX 5060Ti SİSTEM:
tq0j2tk.jpg

RX 7800XT SİSTEM:
fththf9.jpg
hocam 60ti sistemin fiyatı fazla olmuş illa 60ti alacaksanız gamegarajdaki sistem daha uygundu sanırım ona yönelin ama ben 7800xt tercih ederdim

En güncel grafikli oyunları da oynadım sadece Valo LoL oynamam Last of us part 2 Gow ragnatokta girerim dersen 7800xt al
Ama dah çok rekabetçi oyunlar oynarım diyorsan 5060Ti alabilirsin

En güncel grafikli oyunları da oynadım sadece Valo LoL oynamam Last of us part 2 Gow ragnatokta girerim dersen 7800xt al
Ama dah çok rekabetçi oyunlar oynarım diyorsan 5060Ti alabilirsin
Hocam bende 7800xt düşünüyorum ama 5060ti kafamı kurcalıyor genelde valo oynarım ama arada sırada hikayeli girerim sence hangisini tercih etmeliyim

Hocam bende 7800xt düşünüyorum ama 5060ti kafamı kurcalıyor genelde valo oynarım ama arada sırada hikayeli girerim sence hangisini tercih etmeliyim
2k çözünürlük için aslında ikisi de ideal kartlar değil hocam. 7800xt giriş seviyesi 2k kartıyken, 5060ti frame gen 4 ile 2k da seni rahatlatabilir.

Genel valo lol cs tarzı rekabetçi oynatıp arada da hikayeli oynadığımda üzmesin diyorsan 5060Ti alabilirsin

RTX 5060Ti SİSTEM:
tq0j2tk.jpg

RX 7800XT SİSTEM:
fththf9.jpg

7800xt alınmaz amd fsr destegini kesti fsr 4.0 ve afmf nin mfg si sadece 9000 özel olucak 7000 serisini direk öldürdü üstüne rt performansı günümüz şartlarında olmazsa olmaz artık 7800xt saf performansta iyi olsada artık oyunlarda rt performansıda önemli hale gelmiş durumda
bu yüzden 5060ti 16 gb hazır sistem almanız daha yararınıza ama o kasa psu almayın rezil ürün farklı hazır sistem bakın

7800xt alınmaz amd fsr destegini kesti fsr 4.0 ve afmf nin mfg si sadece 9000 özel olucak 7000 serisini direk öldürdü üstüne rt performansı günümüz şartlarında olmazsa olmaz artık 7800xt saf performansta iyi olsada artık oyunlarda rt performansıda önemli hale gelmiş durumda
bu yüzden 5060ti 16 gb hazır sistem almanız daha yararınıza ama o kasa psu almayın rezil ürün farklı hazır sistem bakın
Bi siz link atabilir misiniz ne almalıyım?

2k çözünürlük için aslında ikisi de ideal kartlar değil hocam. 7800xt giriş seviyesi 2k kartıyken, 5060ti frame gen 4 ile 2k da seni rahatlatabilir.
Başkası da 2K için en stabil kart rx sistem demiş. Ben ne yapacağımı şaşırdım cidden, bana bir yol gösterin hocam.

Genel valo lol cs tarzı rekabetçi oynatıp arada da hikayeli oynadığımda üzmesin diyorsan 5060Ti alabilirsin
Rx sistem 256 bit, 5060Ti sistem 128 bit aralarında ne fark var?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri