5090 ile diğer kartlar arasındaki fark nedir?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,441
Arkadaşlar 5070 tiler 40-50 lira iken 5090 lar 140-190 arası seyrediyor bunun nedeni nedir arada 100 binlik fark oluşturacak performans sunuyor mu? 3D renderda falan veya başka bir şeyde?
Hiç bilgim yok bu konularda sadece bu uçurum farkı merak ettim.

evet dediğin her şeyi ekstra ekstra sunuyor.

Arkadaşlar 5070 tiler 40-50 lira iken 5090 lar 140-190 arası seyrediyor bunun nedeni nedir arada 100 binlik fark oluşturacak performans sunuyor mu? 3D renderda falan veya başka bir şeyde?
Oyun için hocam bunlar 16k akıcılık filan 3d randeri 4060 ile bile yapabilirsin 3d rander için almanızı önermem performans farkı oyun içindir aynı rander sonuçları alırsınız bir yerden sonra

Oyun için hocam bunlar 16k akıcılık filan 3d randeri 4060 ile bile yapabilirsin 3d rander için almanızı önermem performans farkı oyun içindir aynı rander sonuçları alırsınız bir yerden sonra
mükemmel bir yorum
saçmalık açısından

Oyun anlamında belki sunmuyor ama üretkenlik açısından evet sunuyor. 5070ti ile 30 dakikada yapacağınız işi belki de bu 10 dakikada yapacak.

Ben değil de amcam iç mimar, sağlam bir makine için bana sordu ben de hakim değilim dedim onun için konuyu açtım değmez mi diyorsunuz bunlar için almaya.
Oyun anlamında belki sunmuyor ama üretkenlik açısından evet sunuyor. 5070ti ile 30 dakikada yapacağınız işi belki de bu 10 dakikada yapacak.
evet dediğin her şeyi ekstra ekstra sunuyor.

Yüksek VRAM'e sahip,
ana amaç oyun değil zaten bu nedenle üst seviye performans isteyen işlerde paralel işleme her zaman efektif olmayabiliyor 2 tane 5080 almaktan daha mantıklı olabildiği durumlar var.

Kesinlikle oyun için kullanmicaksanmaynı performansı alırsınız zaten
Oyunda ne kadar fark ettiriyor peki hocam madem aynı performansı alıyoruz. Bu fiyat farkı ne, o halde oyunda baya baya fark atıyor olması lazım diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri