🔥İndirim Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil 15.399TL (Hepsiburada Satıcılı)

Bende var bulaşmayın, şarjı 5 saat gidiyor, günde 2 kere sarja takmak istiyorsanız alın,

Kredi notunuz iyi değilse çok umutlanmayın çünkü alışveriş kredisi şeklinde alıyorsunuz. Fibabanka'dan müşteri olup uygulama içerisinden Alışgidiş kısmına giriyorsunuz orada telefon, beyaz eşya, laptop vs. birçok ürün var. Bu ürünleri size tanımlı olan limitle alabiliyorsunuz. Ben telefonu Nisan'da aldım ilk taksit Haziran'da başlıyor ve peşin fiyatına 12 ay. En azından telefon alacak kadar limit vereceğini düşünüyorum.
Hocam hangi telefonu aldınız? 17k üstü telefona max 3 taksit imkanı sunuyor. 55k limit verdi bana

Hocam hangi telefonu aldınız? 17k üstü telefona max 3 taksit imkanı sunuyor. 55k limit verdi bana
Fİbabank uygulamasını indirmemiz yeterlimi hocam siparişi vermek için ?

Fİbabank uygulamasını indirmemiz yeterlimi hocam siparişi vermek için ?
Fibabankaya üye ol, anasayfada "alışgidiş" adlı bir yer var. İster oraya gir bak istersen direkt alisgidis.com sitesine gir bak verdiği telefonlara. Eğer aradığın telefon orda yoksa trendyola gir, ordan alışveriş kredisi seçeneğiyle dene ve öde.

AlışGidiş yerinde bulamayınca Trendyol üzerinden trendyol resmi satıcılı a55 256 almayı denedik fakat hata verdi. Satıcıyı değiştirip tekrar denedik bu sefer 3 taksit 0 faiz seçeneğiyle sorunsuz şekilde alabildik. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Fibabankaya üye ol, anasayfada "alışgidiş" adlı bir yer var. İster oraya gir bak istersen direkt alisgidis.com sitesine gir bak verdiği telefonlara. Eğer aradığın telefon orda yoksa trendyola gir, ordan alışveriş kredisi seçeneğiyle dene ve öde.

AlışGidiş yerinde bulamayınca Trendyol üzerinden trendyol resmi satıcılı a55 256 almayı denedik fakat hata verdi. Satıcıyı değiştirip tekrar denedik bu sefer 3 taksit 0 faiz seçeneğiyle sorunsuz şekilde alabildik. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Yarın bi deneyeyim anacuma bi a55 a56 bakıyorum Taksitle tatlı olur. Tşkrler

A55 aldım hocam. Çoğu telefonda vardı 12 ay taksit imkanı. Alışgidiş'e girince mobil uygulamadan 12 ay taksit kampanyası kısmında gözüküyor telefonlar.

Hee anladim hafiza kartini aktif olarak kullanabiliyor muyuz
Yani Samsung yazılımı bir garip tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama istediğim medyayı SD karta taşıyabiliyorum zaten eski telefonum 32GB'dı o yüzden uzun süre üstüne düşünmem gerekeceğini sanmıyorum.

Kardeşim aldım a55 i satıcısı güldürdü beni bittibitiyor umarım patlamayız :ASDASD KEndimede s25 ultra düşünmeye başladım 3 taksit +3 erteleme olayı kafama yattı :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,145
Üyeler
173,767
Son üye
KEnan12903
Geri