❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

Elinize geçince ekran kartı benchmarklarını paylaşır mısınız? Masaüstü 4060ti ye benzer güçte göstermiş siteler. Merak ettim.
Masaüstü 4060ti=laptop 4070
Masaüstü 4070=laptop 5070ti

Ürünler gelince deneyimlerinizi yazarsanız iyi olur merak ediyorum bu modeli.

Ram ve SSD düşürerek 83k ya x3d aliniyormus çok daha iyi almanızı öneririm diğer parçalar yükseltilir işlemci yukseltilmez. Ha fiyata gelcek olursak keşke 70k düz modeli x3d modeli 73k olsaydı hemen alırdım şuan için fiyatını yüksek buldum

Ram ve SSD düşürerek 83k ya x3d aliniyormus çok daha iyi almanızı öneririm diğer parçalar yükseltilir işlemci yukseltilmez. Ha fiyata gelcek olursak keşke 70k düz modeli x3d modeli 73k olsaydı hemen alırdım şuan için fiyatını yüksek buldum
hepsiburada harici vade farksız taksit olmuyor.

İçerisindeki donanımı gördün mü peki 90k likta şuan piyasadaki en iyi işlemci var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güle güle kullan bende almak üzereyim kendimi hazırlıyorum 😂 alırsam 90k lik alacağım
Gördüm. Ben donanım ile ilgili bir şey yazmadım. Marka ile ilgili yazdım. Bilmediğim marka için ben bu paraları vermem. Laptop yalnızca işlemci ve ekran kartı olarak değerlendirilmez. Bir bütün olarak değerlendirilir. Zira bu parçaları çıkarıp başka bir yere takamazsın. Anakartı, soğutma sistemi vb sorun çıkartırsa o işlemci de Ekran kartı da hiçbir işe yaramaz. Alan kendi bilir. Benim fikrim bu.

Bence ısınmaktan, fan sesinden çok çektirir bu alet alanları.

Geri