Dersi kaynatıyorum kursta

Reaksiyon skoru
38
İngilizce kursunda dersi bir kaynatıyorum beyler 😀herkes bir ciddi sanırsın sınava giriyorlar kasıntı herkes kafa dengim değiller eğlenceli bir insanım digerleri için aynı şeyleri söylemem linç yedim ama cevabında verdim kimse bir şey söylemiyor

Millet dil öğrenmeye para veriyor, uslu duracaksın. Millet parayı eğlenmeye vermiyor.

bu konuda neden kızın sızı tersledigi belli oldu bence sorun sizsiniz

dostum ben de lise 2 de aynı şekilde kötü arkadaş tercihinden dolayı tüm dersleri kaynatıp kendini komik zanneden o şarlatandım ve şundan emin olabilirsin ki sınıfında insanları rahatsız ettiğin zaman komik olmuyorsun sadece rahatsız edici oluyorsun ve bundan en çok zararı da sen görüyorsun. Lise 2 de matematik öğretmenimin kulağımı çekip herkesin içinde azarlaması aklımı başıma toplamamı sağladı ve sonrasındaki iki senede sıfırdan tercümanlık kazanacak kadar kendimi geliştirdim ve temennim aynı şekilde kendine gelmendir

Şuan eğlenceli geliyor olabilir ama unutma ki insanların içteki düşüncesi farklı olabilir güler ama belkide "az sonra hoca fırça çekecek .ptala bak" tarzında düşünüyorlar sus yerinde otur bedava bile olsa millet oraya cahil kalmamak veya yurt dışına hazırlık için gidiyor

ilk önce ciddi biri olsaydiniz buraya bunu normalmiş gibi konu açmazdiniz akli dengenizden şüpheliyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,113
Üyeler
186,990
Son üye
DasIstNoggerMAN
Geri