asus m-r değil m-k alın colorful kronik sıkıntılı.Asusun usb girişleri vs az geldi sizce hangisi daha iyi
İnce hesaptan alacağım özelleştirmede bu var 5070 de colrful nası olcakasus m-r değil m-k alın colorful kronik sıkıntılı.
mr da alınır kendim kullanıyorum memunum zaten memnun olunmayacak bir parça değil anakart eğer iyi alınmazsa tabiAsusun usb girişleri vs az geldi sizce hangisi daha iyi
Sistem nemr da alınır kendim kullanıyorum memunum zaten memnun olunmayacak bir parça değil anakart eğer iyi alınmazsa tabi
7500fSistem ne
5070 e az kalırmı anakart colorful 192 gb ram 4 slot bir sürü usb girişi var ha bu arada ekran kartıda colorful beyaz olan oc versiyon nasıl sence7500f
6800
asus m-r değil m-k alın colorful kronik sıkıntılı.
Arkadaş kronikli demiş colorful için ben bilmiyorum ve ekran kartına bu anakart yetermi diye ilk defa soru alıyorum5070 e az kalırmı anakart colorful 192 gb ram 4 slot bir sürü usb girişi var ha bu arada ekran kartıda colorful beyaz olan oc versiyon nasıl sence
Yetermi demedim kart 5070 olduğu için ilerde yükseltmede vs. anakart sıkıntı çıkarırmı özellikleri orta olduğu için demek istedimArkadaş kronikli demiş colorful için ben bilmiyorum ve ekran kartına bu anakart yetermi diye ilk defa soru alıyorum
6800 ekran kartı şuan bile en baba kartlardan olmayı başarıyor hocam.7500f
6800
Kronik diyorlar doğrumu sence hangisi iyiColorful gen5, Asus gen4, Ekran kartın gen5. Almışken gen5 al.