5070 EKRAN KARTINA HANGİSİ ALINMALI

İngilizce olan sitelerinde anlamsız bir karışıklık var çin sitesinde tüm detaylar yazıyor.
güncellemeyi çin sitesinden yapacaksan sen bilirsin kanka ben karışmam almak istiyen alır ben şahsen çince bilmiyorum

6800 ekran kartı şuan bile en baba kartlardan olmayı başarıyor hocam.
Gerçekten iyi ki RX 7900XT almışım diyorum 4 aydır kullanıyorum VRAM olarak da çok iyi her şeyiyle süper.
Ekran kartındna bahsetmiyoruz

güncellemeyi çin sitesinden yapacaksan sen bilirsin kanka ben karışmam almak istiyen alır ben şahsen çince bilmiyorum
İki sitede fark etmiyor kaldı ki aynı bıos lar zaten
1746727443595.webp
1746727453881.webp

kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarak
bunun sebebi colorfulun ingilizce web sitesindeki hata china siteye bakarsanız sorun yok

burdan bakabilirsin aktif kullanıyorum anakartı eğer herhangi bir sorun olsa 1.5 ayda çıkardı zaten

bunun sebebi colorfulun ingilizce web sitesindeki hata china siteye bakarsanız sorun yok

burdan bakabilirsin aktif kullanıyorum anakartı eğer herhangi bir sorun olsa 1.5 ayda çıkardı zaten
memnunsanız hayırlı olsun hocam ama yinede ben kendim bakarken ingilizce sayfasından bilgi alıyorum çin sayfasına bakmam yani benim için 1. öncelik değil o konuda

Mesaja bakacak olursak sistemi satın almadın sanırım bütçeni söylersen belki aradığın fiyatta daha iyi öneriler yapılabilir

Geri