6800 ekran kartı şuan bile en baba kartlardan olmayı başarıyor hocam.
Gerçekten iyi ki RX 7900XT almışım diyorum 4 aydır kullanıyorum VRAM olarak da çok iyi her şeyiyle süper.
kanka daha anakartın resmi sitesinde doğru bilgiye ulaşamıyorsun gelen kitapçık bilgileri bile uyuşmuyor üzerine koyup asus alsın bios update yaparken sıkıntı yaşamaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben anakart çöp demiyorum zaten bilgileri uyuşmuyor kitapçık ve resmi sitesinde ben şahsen kendi resmi sitesinden bile doğru düzgün bilgi alamadığım anakartı almam aldırmam bios update konusunda bile sıkıntı çıkabilir bundan dolayı benim şahsi fikrim asus alsın hem daha sık bios update alır hem daha güvenilir f/p olarak
Herkese merhaba
Bazı konularda tartışma konusu olan colorful anakartı yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre en gelişmiş bu olduğu için malum tr piyasasında tercih edilebilecek en mantıklı mbo olduğu için risk alıp siparişi verdim. İlk am5 geçme isteğim olan aylar ekim gibiydi eli yüzü düzgün sayılabilen soğutma bloğu- wifi - 2 3 tane m2 slotu olan anakartlar 8 bini buluyordu birde trde yeni gözüken colorful vardı ama genel forumlarda hakkında yazılan hiç bir şey yoktu sadece eski modeller için yazılan yazılar biosunun kötü olduğu yönündeydi. Bende bu yüzden almayıp geri durmuştum...
Herkese merhaba
Bazı konularda tartışma konusu olan colorful anakartı yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. Fiyatına göre en gelişmiş bu olduğu için malum tr piyasasında tercih edilebilecek en mantıklı mbo olduğu için risk alıp siparişi verdim. İlk am5 geçme isteğim olan aylar ekim gibiydi eli yüzü düzgün sayılabilen soğutma bloğu- wifi - 2 3 tane m2 slotu olan anakartlar 8 bini buluyordu birde trde yeni gözüken colorful vardı ama genel forumlarda hakkında yazılan hiç bir şey yoktu sadece eski modeller için yazılan yazılar biosunun kötü olduğu yönündeydi. Bende bu yüzden almayıp geri durmuştum...
memnunsanız hayırlı olsun hocam ama yinede ben kendim bakarken ingilizce sayfasından bilgi alıyorum çin sayfasına bakmam yani benim için 1. öncelik değil o konuda