9070xt vs 4070ti s vs 5070

%100 güvendiğim bir kanal yok tabii ki genel olarak %50=%50 bazı oyunlarda 5070 Tİ daha iyi çalışıyorken bazı oyunlarda 9070XT daha düzgün çalışıyor o yüzden hani şu bu daha iyi demek yerine oynanacak oyuna göre seçilmesi bence daha mantıklı.
Oynanacak oyuna göre seçmek zor ileride ne oynamak isteyeceğini bilemezsin. Önceliklere göre seçilmeli. Meaela ben işim gereği nvidia seçmek zorundayım.

Oynanacak oyuna göre seçmek zor ileride ne oynamak isteyeceğini bilemezsin. Önceliklere göre seçilmeli. Meaela ben işim gereği nvidia seçmek zorundayım.
aynen öyle kullanım amacına göre de değişir tabii ki.

şuanda iki kart arasındaki fiyat farkı şu şekilde 10 bin tl bandında ilerliyor 5070ti a çok sıcaktım fakat şartlar inatla 9070xt ye itiyor aradaki fiyat farkı ile anakartı alabiliyorum çünkü 9070xt alsam pişman olur muyum diye korkuyorum sadece

Ekler

• amd.png
    amd.png
    149.6 KB · Hit: 14
  • nvdia.png
    nvdia.png
    135.3 KB · Hit: 13
şuanda iki kart arasındaki fiyat farkı şu şekilde 10 bin tl bandında ilerliyor 5070ti a çok sıcaktım fakat şartlar inatla 9070xt ye itiyor aradaki fiyat farkı ile anakartı alabiliyorum çünkü 9070xt alsam pişman olur muyum diye korkuyorum sadece

Geri