Yardım 9070XT mi Alayım 5070 mi ?

İçimi okudunuz yani evet sorunlar düzeldi deniyor ama hala güven vermiyor amd ekran kartları
en çok karşılaşılan sorun lar driver sorunlları hatta tek karşılaşılan sorun lar driver ler
tabi nvdia da driver hataları veriyor ama amd de halen daha sık yaşanıyor orası ayrı mesele yakında düzelteceklerni düşünüyorum ama amd de napacanızı bilmediğinizide hesaba katınca , saçma fiyatlıda olsa 5070 sizin için en iyi tercih gibi görünüyor

Sistemimi topladım geriye ekran kartı kaldı sadece hemen almak istiyorum rtx5070 alsam nvidia olduğu için kafam rahat edecek daha önce hiç amd ekran kartı kullanmadım pek sıcak bakamıyorum ama 5070 den daha iyi olduğu için alasım geliyor sizce hangisini almalıyım ? 9070xt alırsam yazılımsal veya başka şeylerle uğraşmaktan korkuyorum
Valla kanka tam olarak seninle aynı durumdayım. Hatta o kadar kararsız kaldım ki bu kasım indirimlerinde hem 9070xt aldım hemde amazonda anlık 5070 düştü onuda aldım 2 kart elime ulaştı ikisinden birini eleyeceğim :D 9070xt 34k ya aldım 10 takist. 5070 i de 33e aldım 9 taksit olarak. İkiside beyaz renk valla napıcam bilemiyorum :D

Hocam ben de çok düşünüp çok araştırmıştım. AMD tarafı güçlü dursa da bir şüphe oluşturuyordu bende. Ve 5070 fiyatı 9070xt'den daha düşük oluyordu.
Bir de beni asıl cezbeden 5070 kullanıcı yorumları çok iyiydi. En son karar verip Colorfulun 5070 modelini aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Soğutma performansı olsun oyun performansı olsun çok memnunum.
Genelde mmorpg oyunlar oynuyorum bazen de cs2 falan.

Kısacası 2 kart arasında bence farkedilecek kadar büyük bir performans farkı yok. Tüm oyunları sol üstte fps sayacı ile oynayacaksanız bilmiyorum ancak oyunun akıcılığı vs her iki kartta da iyi seviyede olacaktır üzmeyecektir sizi.
O yüzden ucuz olanı seçip devam edin derim.

5070 al kafan rahat etsin, ilk defa amd ekran kartı kullanmak seni çok bunaltabilir. Performans olarak çok büyük fark yok zaten
13160.webp

Son düzenleme:
Hocam ben de çok düşünüp çok araştırmıştım. AMD tarafı güçlü dursa da bir şüphe oluşturuyordu bende. Ve 5070 fiyatı 9070xt'den daha düşük oluyordu.
Bir de beni asıl cezbeden 5070 kullanıcı yorumları çok iyiydi. En son karar verip Colorfulun 5070 modelini aldım yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Soğutma performansı olsun oyun performansı olsun çok memnunum.
Genelde mmorpg oyunlar oynuyorum bazen de cs2 falan.

Kısacası 2 kart arasında bence farkedilecek kadar büyük bir performans farkı yok. Tüm oyunları sol üstte fps sayacı ile oynayacaksanız bilmiyorum ancak oyunun akıcılığı vs her iki kartta da iyi seviyede olacaktır üzmeyecektir sizi.
O yüzden ucuz olanı seçip devam edin derim.
Tam benim oyunculuk kafası cs2 mmoprg ama işte sistemi iyi kurdum 2k bi monitör alıp şu hikayeli oyunlar serüvenine giriş yapmak istiyorum bende 5070xt ağır basıyo şuan bana ama kalbim 5070den yana. Birde şeyi düşünüyorum 12gb 5070 ama 4k oynamıyoz ki yav max 2k da oynuyoruz

Tam benim oyunculuk kafası cs2 mmoprg ama işte sistemi iyi kurdum 2k bi monitör alıp şu hikayeli oyunlar serüvenine giriş yapmak istiyorum bende 5070xt ağır basıyo şuan bana ama kalbim 5070den yana. Birde şeyi düşünüyorum 12gb 5070 ama 4k oynamıyoz ki yav max 2k da oynuyoruz
Hocam ben hikayeli oyunlarda da denedim dürüst olmak gerekirse ilk haftalarda işten 3 gün izin alıp günde 12 13 saat çalıştırdım(çocukluk zamanlarımdan beri bu kadar uzun süre oyun oynamamıştım). Kütüphanemdeki çoğu güçlü oyunu oynadım. (2k monitörüm var)
2K'da hiç üzmedi 4k denemedim ama 4k'ya geçmeniz zaman alır vs diyorsanız 2k da oynayın 2 yıl sonra bir iki üst modelini alırsınız.

9070xt 5070 ti seviyesinde bir kart kesınlıkle fiyat/performans ıcın 9070xt almalısın

en çok karşılaşılan sorun lar driver sorunlları hatta tek karşılaşılan sorun lar driver ler
tabi nvdia da driver hataları veriyor ama amd de halen daha sık yaşanıyor orası ayrı mesele yakında düzelteceklerni düşünüyorum ama amd de napacanızı bilmediğinizide hesaba katınca , saçma fiyatlıda olsa 5070 sizin için en iyi tercih gibi görünüyor
9070xt 5070 ti seviyesinde bir kart kesınlıkle fiyat/performans ıcın 9070xt almalısın
Fiyat performans için evet ama sorunsuzluk olarak ?

Sizin için her şey FPS değilse 5070 alın bence. Benim için öncelik FPS değil mesela 7500f yerine 14400f almıştım birkaç ay önce tercihim ekran kartında da aynı olacak. 9060 veya 9070 yerine ben de 5060 ti veya 5070 alacağım.

yani burada atılan 2 oyun videosuyla fpslere bakıp kart alınmaz. imkan varsa her zaman nvidia ilk tercih olur, eğer imkan yoksa amd alınabilir.
bunun nedenlerini anlatmama gerek yok herhalde, herkesin bildiği şeyler. teknoloji daha premium hissiyatı ve nvidia ekibinin daha çalışkan olması.

Valla kanka tam olarak seninle aynı durumdayım. Hatta o kadar kararsız kaldım ki bu kasım indirimlerinde hem 9070xt aldım hemde amazonda anlık 5070 düştü onuda aldım 2 kart elime ulaştı ikisinden birini eleyeceğim :D 9070xt 34k ya aldım 10 takist. 5070 i de 33e aldım 9 taksit olarak. İkiside beyaz renk valla napıcam bilemiyorum :D
pure mi aldın 9070xt

pure mi aldın 9070xt
https://www.hepsiburada.com/sapphir...dr6-ekran-karti-11348-02-20g-pm-HBC0000879NJ3

Evet pure aldım sistem beyaz olduğu için. Siyah olsaydı da direk pulse alırdım büyük ihtimal. 5070 olarak aldığım modelde bu attığım link. 33k ya aldım amanzondan burdaki satıcı kafayı yemiş niye bilmiyorum..

9070xt tabi ki 5070ti rakibi resmen , 5070 yanına bile yaklasamaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri