5060Ti 16GB sistem önerisi

uknowpain

80+
Reaksiyon skoru
39
Merhabalar, konu başlığındada belirttiğim gibi rtx 5060ti 16gb sistem almayı düşünüyorum.

yakında paylaşılacak bildiğiniz bir fp hazır sistem gelecek mi? ya da hali hazırda alınır dediğiniz var mı?

Önerilerinizi link olarak rica ederim. teşekkürler :)

not: parçaların bilindik markalar olması tercihimdir. örn: asus, msi vb. bütçe sorun değil fakat kazıklanmakta istemem :)

Son düzenleme:

Bu sistemi takip ediyorum, sizde bakabilirsiniz.

Merhabalar, konu başlığındada belirttiğim gibi 5060ti 16gb ya da 5070 li bir sistem almayı düşünüyorum.

yakında paylaşılacak bildiğiniz bir fp hazır sistem gelecek mi? ya da hali hazırda alınır dediğiniz var mı?

not: parçaların bilindik markalar olması tercihimdir. örn: asus, msi vb.
bütce ne kadar

Merhabalar, konu başlığındada belirttiğim gibi 5060ti 16gb ya da 5070 li bir sistem almayı düşünüyorum.

not: parçaların bilindik markalar olması tercihimdir. örn: asus, msi vb. bütçe sorun değil fakat kazıklanmakta istemem :)
Toplama olur mu?

Ekran görüntüsü 2025-05-07 170641.webp

Site S!nerji.

50 bin TL tutuyor. Parça kalitesi oldukça iyi.

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

Bu anakartı 5070 e önerirmisin

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

eline sağlık hocam güzel sistem olmuş ben sadece kasayı çok beğenemedim biraz da görünüşlü bir şey alınabilir ve argb

eline sağlık hocam güzel sistem olmuş ben sadece kasayı çok beğenemedim biraz da görünüşlü bir şey alınabilir ve argb
kasanın güç kaynağı sadece 3.7k ve bu güç kaynağı güzel hocam bütçe sorunu varsa kasaya takmamak lazım ileride bütçesi olunca kasa alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Site S!nerji.

bu sistemi 9070 felan yapıpta alabilirsin 5070 olarak galax ın 2 fanlı veya palitin 3 fanlı modeli şuan güzel fiyatlardalar alınabilirler anakartı asus b650m k yaparsanız dahada tatlı olur güzel sistem

kasanın güç kaynağı sadece 3.7k ve bu güç kaynağı güzel hocam bütçe sorunu varsa kasaya takmamak lazım ileride bütçesi olunca kasa alır
anladım o zaman mantıklıymış neredeyse yarı fiyatına falan geliyor kasa ozaman büyük kule fanlar vs sığıyorsa alınır o halde

anladım o zaman mantıklıymış neredeyse yarı fiyatına falan geliyor kasa ozaman büyük kule fanlar vs sığıyorsa alınır o halde
phantom spirit 120 se rahatlıkla sığıyor 166cm di galiba desteklediği hava soğutucu ki 7500f i stock fanda soğutuyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa bu daha mantıklı

50 bine 7500F + 5070 hazır sistem var İncehesapta 5060 Ti olarak dün PCH sistemi çıkmıştı nerede çıktığını hatırlamıyorum büyük ihtimalle stoğu kalmamıştır ama 5060 Ti 16GBların fiyatları birbirlerine biraz yakındı zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,224
Üyeler
175,006
Son üye
kakashiiiiii
Geri