ermania
80+
- Reaksiyon skoru
- 136
Hocam sizdede aynı CPU usage açın ona göre bakalım ne kadar kullanıyor kaç w çekiyor onu görmemiz lazım bu resimdeki gibi
Hocam sizdede aynı CPU usage açın ona göre bakalım ne kadar kullanıyor kaç w çekiyor onu görmemiz lazım bu resimdeki gibi
72w çekiyor hocam bu oyunda o kadar ihtiyaç yok bunu 55w yapsanız buz gibi çalışır ve fps düşmez
hocam ben turbo yu acmısım ya. olması gerekene getirdim buz gibi oldu. 44watta calısıyor suanda72w çekiyor hocam bu oyunda o kadar ihtiyaç yok bunu 55w yapsanız buz gibi çalışır ve fps düşmez
normal oyun modunda da aynı sanki. tekrar bakar mısınız rica etsemben turbo da calısıyormusum hocam
hocam ben turbo yu acmısım ya. olması gerekene getirdim buz gibi oldu. 44watta calısıyor suanda
Aynen bak hangi mod aldın şimdi ve performans nasıl tekrar resim atar mısınızben turbo da calısıyormusum hocam
hocam ben turbo yu acmısım ya. olması gerekene getirdim buz gibi oldu. 44watta calısıyor suanda
Oyunun içinde atar mısın birde az önceki gibi birde cpu power ve cpu power özelliklerini aç ne kadar güç çekiyor onu görelim
Oyunun içinde atar mısın birde az önceki gibi birde cpu power ve cpu power özelliklerini aç ne kadar güç çekiyor onu görelim
şuan 0 ses hiç çıkmıyor. rdr 2 mı yüklesem acaba. Bu konuyu taşıyabilir mi acaba modlar sıcak fırsat konusu olmaktan cıktıGördün mü şimdi kıvama gelmiş işte fps aynı ama sıcaklık gitmiş bu gibi olmuş laptop birde büyük bir oyunda denersen daha iyi anlarız. Şu an fan sesi ne durumda bu seviyede
Warzone veya apex tarzı bir oyun yükle onlar işlemciye çok yük bindiriyor orada anlarız asıl mevzuyu ama şu an iyi bunu ofis modunda değil oyun moduna alıp. Performans ayarlarından spc sekmesinden 55w limit koymak lazım o zaman daha iyi olurşuan 0 ses hiç çıkmıyor. rdr 2 mı yüklesem acaba. Bu konuyu taşıyabilir mi acaba modlar sıcak fırsat konusu olmaktan cıktı
Gel gelelim ki 1900 dolara alamıyoruz bu 19mmlik cihazı.16" Acer - Predator Helios Neo 16S 1900 Dolar
16" 2,5K 500 Nit 165Hz OLED DCI-P3 %100 0,2ms
Intel Core Ultra 9 275HX
32GB DDR5 6400Mh
RTX 5070 Ti
Thunderbolt 4
Windows 11 Home
1,89 cm KALINLIĞINDA İNCE DİZÜSTÜ -------------> 2,5CM DEĞİL
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle