❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

1746733926820.webp

Hocam sizdede aynı CPU usage açın ona göre bakalım ne kadar kullanıyor kaç w çekiyor onu görmemiz lazım bu resimdeki gibi

ben turbo da calısıyormusum hocam
72w çekiyor hocam bu oyunda o kadar ihtiyaç yok bunu 55w yapsanız buz gibi çalışır ve fps düşmez
hocam ben turbo yu acmısım ya. olması gerekene getirdim buz gibi oldu. 44watta calısıyor suanda

Gördün mü şimdi kıvama gelmiş işte fps aynı ama sıcaklık gitmiş bu gibi olmuş laptop birde büyük bir oyunda denersen daha iyi anlarız. Şu an fan sesi ne durumda bu seviyede

Gördün mü şimdi kıvama gelmiş işte fps aynı ama sıcaklık gitmiş bu gibi olmuş laptop birde büyük bir oyunda denersen daha iyi anlarız. Şu an fan sesi ne durumda bu seviyede
şuan 0 ses hiç çıkmıyor. rdr 2 mı yüklesem acaba. Bu konuyu taşıyabilir mi acaba modlar sıcak fırsat konusu olmaktan cıktı

şuan 0 ses hiç çıkmıyor. rdr 2 mı yüklesem acaba. Bu konuyu taşıyabilir mi acaba modlar sıcak fırsat konusu olmaktan cıktı
Warzone veya apex tarzı bir oyun yükle onlar işlemciye çok yük bindiriyor orada anlarız asıl mevzuyu ama şu an iyi bunu ofis modunda değil oyun moduna alıp. Performans ayarlarından spc sekmesinden 55w limit koymak lazım o zaman daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,068
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri