Humble Choice Mayıs Oyunları

nobleSS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
192
Bu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.

Evil west istek listemdeydi teşekkürler

Bu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.
Nasıl 150 liraya alınıyor? Ben HB satıldığından beri hiç katılmadım.

Evil westi alcaktim çok iyi oldu eve gidince alırım

Hangisini alacağız?
Evil West EU Steam CD Key
Evil West Steam CD Key

Satın alamıyorum sanal kart ile yapıyorum, Kartdaki özel harfleri kabul etmiyor Ş gibi onu S yapıyorum olmuyor nedir sebebi
Sanal kart olayını denemediğim için bilmiyorum. Farklı kart varsa onunla bi' deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangisini alacağız?
Evil West EU Steam CD Key
Evil West Steam CD Key
Sepete ekle deyince zaten direkt Steam CD Key olanı ekliyor.
Hizmet ücreti ile birlikte 186.63 oluyor.

Sanal kart olayını denemediğim için bilmiyorum. Farklı kart varsa onunla bi' deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sepete ekle deyince zaten direkt Steam CD Key olanı ekliyor.
Fazla para çeker diye yapmadım bakalım bir arkadaştan deneyeceğim

Genelde bu kadar indirimli olduktan sonra herhangi platform ücretsiz verebiliyor ama bu oyun için olur mu bilmem.
Çünkü ne zaman böyle bi' şey denk gelse sonraki ay oyunu Prime Gaming'de ücretsiz verdi. :LOL:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri