nobleSS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
January 2026 Humble Choice
Get January 2026 Humble Choice and more when you subscribe for just $14.99 per month!
www.humblebundle.com
www.humblebundle.com
Nasıl 150 liraya alınıyor? Ben HB satıldığından beri hiç katılmadım.Bu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.![]()
Get January 2026 Humble Choice and more when you subscribe for just $14.99 per month!www.humblebundle.com
Nasıl 150 liraya alınıyor? Ben HB satıldığından beri hiç katılmadım.
Evil westi alcaktim çok iyi oldu eve gidince alırımBu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.![]()
Get January 2026 Humble Choice and more when you subscribe for just $14.99 per month!www.humblebundle.com
186₺ gözüküyor bende , ilk defa üye olup alacağım, cashback seçeneğine mi tıklayacağız yoksa ?
Güvenilir değil mi , çalışma mantığı sana satın alım da key veriyor sende onu steam den alıyorsun değil mi?
Satın alıp, KEY'i Steam'e girip oyunu kütüphanede aktifleştiriyosun.Güvenilir değil mi , çalışma mantığı sana satın alım da key veriyor sende onu steam den alıyorsun değil mi?
Satın alamıyorum sanal kart ile yapıyorum, Kartdaki özel harfleri kabul etmiyor Ş gibi onu S yapıyorum olmuyor nedir sebebiSatın alıp, KEY'i Steam'e girip oyunu kütüphanede aktifleştiriyosun.
Hangisini alacağız?Bu ayda 2 oyun hariç beğenmedim. Bence alınmaz ama aralarında istediğim tek oyun olan Evil West'i steam key olarak aldım 150TL'ye. Aralarında istediğiniz oyunlar varsa steam key fiyatları baya düşüyor.![]()
Sanal kart olayını denemediğim için bilmiyorum. Farklı kart varsa onunla bi' deneyebilirsin.Satın alamıyorum sanal kart ile yapıyorum, Kartdaki özel harfleri kabul etmiyor Ş gibi onu S yapıyorum olmuyor nedir sebebi
Sepete ekle deyince zaten direkt Steam CD Key olanı ekliyor.Hangisini alacağız?
Evil West EU Steam CD Key
Evil West Steam CD Key
Fazla para çeker diye yapmadım bakalım bir arkadaştan deneyeceğimSanal kart olayını denemediğim için bilmiyorum. Farklı kart varsa onunla bi' deneyebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sepete ekle deyince zaten direkt Steam CD Key olanı ekliyor.