20K bandında telefon önerisi

The|Boss

80+
Reaksiyon skoru
118
selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar

selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Antutu 742k puanı var eger böyle çok yüksek ayarlarda pubg vs. Oynamicaksa gayet yeterli olcaktir ha dersen daha fazla olsun 1.4m puanlı poco x6pro var ama onda da kameradan veriyorsun

Antutu 742k puanı var eger böyle çok yüksek ayarlarda pubg vs. Oynamicaksa gayet yeterli olcaktir ha dersen daha fazla olsun 1.4m puanlı poco x6pro var ama onda da kameradan veriyorsun
Attığım telin belki kamerası en iyisi değil ama gayet iyi bir seviyede bir cik kamera ile yarışır bu fiyat bandında 120w hızlı şarj ve çok iyi bir ekranı var

Note 13 Pro+ öneririm uzun süredir kullanıyorum ve beni hiç bir şekilde üzmüyor.Performans olarak gayet iyi genelde Wild Rift ve COD Mobilede 120 FPS oynayabiliyorum.Kamera konusuna gelecek olursam profesyonel anlamda çekime izin veriyor ve akıcı bir görüntü deneyimi sunuyor.Ekran tarafına gelecek olursam ekranı kavisli ama kullanıma herhangi bir etkisi yok flat ekran gibi gene kullanıyorum.Aklında bir soru varsa sorabilirsin bu bütçede tavsiye edebileceğim bir modeldir.

Attığım telin belki kamerası en iyisi değil ama gayet iyi bir seviyede bir cik kamera ile yarışır bu fiyat bandında 120w hızlı şarj ve çok iyi bir ekranı var
Alınmaz

Honor 200

o bütçenin telefonları

günlük + kamera honor 200
günlük+kamera + güçlü soc s24fe
oyun telefonu poco x7pro

başlığa göre yazdım 20k ise max honor200 ama 3k mı ne fark eder s24 fe alırsan çok uzun süre dayanır şuan 6 yıl boyunca güncelleme alacak

Kesinlikle ilk sırada Samsung olmalı bence honor 200 öneriyor birçok kişi canlı bir şekilde telefonu göremediğim için bişey diyemiycem ama Samsung benim için herzman ilk sırada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,763
Üyeler
174,238
Son üye
Mert3458
Geri