selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar
Antutu 742k puanı var eger böyle çok yüksek ayarlarda pubg vs. Oynamicaksa gayet yeterli olcaktir ha dersen daha fazla olsun 1.4m puanlı poco x6pro var ama onda da kameradan veriyorsun![]()
Redmi Note 13 Pro+ 5G
Redmi Note 13 Pro+ 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Attığım telin belki kamerası en iyisi değil ama gayet iyi bir seviyede bir cik kamera ile yarışır bu fiyat bandında 120w hızlı şarj ve çok iyi bir ekranı var![]()
Redmi Note 13 Pro+ 5G
Redmi Note 13 Pro+ 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Antutu 742k puanı var eger böyle çok yüksek ayarlarda pubg vs. Oynamicaksa gayet yeterli olcaktir ha dersen daha fazla olsun 1.4m puanlı poco x6pro var ama onda da kameradan veriyorsun
başka ne alınabilir?
honor 200 daha iyi olurbaşka ne alınabilir?
Note 13 Pro+ öneririm uzun süredir kullanıyorum ve beni hiç bir şekilde üzmüyor.Performans olarak gayet iyi genelde Wild Rift ve COD Mobilede 120 FPS oynayabiliyorum.Kamera konusuna gelecek olursam profesyonel anlamda çekime izin veriyor ve akıcı bir görüntü deneyimi sunuyor.Ekran tarafına gelecek olursam ekranı kavisli ama kullanıma herhangi bir etkisi yok flat ekran gibi gene kullanıyorum.Aklında bir soru varsa sorabilirsin bu bütçede tavsiye edebileceğim bir modeldir.selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar
Alınmaz![]()
Redmi Note 13 Pro+ 5G
Antutu 742k puanı var eger böyle çok yüksek ayarlarda pubg vs. Oynamicaksa gayet yeterli olcaktir ha dersen daha fazla olsun 1.4m puanlı poco x6pro var ama onda da kameradan veriyorsun
Attığım telin belki kamerası en iyisi değil ama gayet iyi bir seviyede bir cik kamera ile yarışır bu fiyat bandında 120w hızlı şarj ve çok iyi bir ekranı var
Neden hocamAlınmaz
Honor 200
a55selam dostlar anneme telefon alacağım 20k yı geçmeyecek, performans ve kamera konusunda da güzel olan cihaz önerebilir misiniz iyi forumlar
İşlemci desem yeterli olur. Tüm özellikleri Honor 200'ün gerisinde ayrıca işletim sistemi de çöp. Sebepleri; reklamla dolu olması, ciddi performans kaybı, hatalar, uyumsuzluk ve desteğin çok az olmasıNeden hocam
Yd Xiaomi 14 ultra alınır mı?İşlemci desem yeterli olur. Tüm özellikleri Honor 200'ün gerisinde ayrıca işletim sistemi de çöp. Sebepleri; reklamla dolu olması, ciddi performans kaybı, hatalar, uyumsuzluk ve desteğin çok az olması