TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Flash99 işe yaramama sebebi bu heralde @valhalla

Ekler

• 1000037147.webp
    1000037147.webp
    102.9 KB · Hit: 80
hocam dilden dolayı saçma çevirmiş olabilir ingilizceye alıp ne yazdığını öyle atar mısın
Withdraw yazıyor ingilizceye çevirince. Ürün kargoya verilsin de o zaman belli olur artık.

Edit : Şimdi fark ettim. Benim 2 hesabımdaki çarklar laciverte dönmüş. 2 siyah 2 lacivert hesabım oldu.

Son düzenleme:
Flash99 işe yaramama sebebi bu heralde @valhalla
Yok hocam değil... Sebeplerini detaylıca yazmıştım.. Bildiğin öyle bir kampanya yok sadece adı var yani :D
Bizim o testing sürecinden sonra da inatla bikaç sefer deneyen "umut fakirin ekmeği hesabı" katılımcılarımız oldu ama sonuç koca bir sıfır :)
Dediğim gibi kampanyanın altyapısı yok, tanımlanmış alt parametreleri de yok yani altı bomboş bildiğin...
Sadece işlem bot motoru atamışlar, her uygulamaya katılan user a kampanyada takip ettiği uygulama işlemleri sonrasında aynı sonucu pop up ediyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce 2 hesabıma çark geldi. 1 tanesi lacivert denk geldi. Bu ne acaba ? Geri çekilmek buttonu felan vardı. Acaba 1000tlyi haftalara bölen çark mı bu ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Değişimler olanca hızıyla devreye girmiş demek ki :)

@valhalla hocam onerdiginiz diş fircasi bugün sağlam birşekilde geldi arkadaşa verdim teşekkürler

Bugün şu 2 ürünü sipariş verdim.
1746814713232.webp

İlk defa kara yolu ile gelen sipariş geçtim.

1746814754714.webp

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Üsttekinü bende alıcam .Bir süredir sepetimde

valla bana gelen çark normal olan çarktı ama aldığım son siparişte günlük olarak vermeye başladı :peeposad:
Artık bitsin zaten. Bizim kargocular bel fıtığı olacak yoksa. Kapı açmaktan sıkıldım :D.

Artık bitsin zaten. Bizim kargocular bel fıtığı olacak yoksa. Kapı açmaktan sıkıldım :D.
Valla adam torbayla getirdi dükkan mı açıyorsun abi diyor. 😅 Da insan bitsinde istemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bana gelen çark normal olan çarktı ama aldığım son siparişte günlük olarak vermeye başladı :peeposad:
Versinde günlük versin 3 günde bir 5 binlira harcıyordum. Şimdi kalanlarda gidecek diye korkuyorum 😅

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hırdavatçıdan alabildiğimiz iran yapıştırıcısı ile aynı ürün sanırsam miktarı fazla. Menteşe tamiri vb. Yaparken her zaman kullanırım ayrıca pattex hamur yapıştırıcıda gayet güzel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,906
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri