TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

La havle vela kuvvete.

Ekler

• Screenshot_20250509_053745_Temu.webp
    Screenshot_20250509_053745_Temu.webp
    24.7 KB · Hit: 90
Son 2 hesabım kaldı 😕
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son 2 hesabım kaldı 😕
Farklı cihaz tamamen başka bilgiler farklı internet yeni hesapta giriş yaptım. Girdim kampanya ya. Orda bile tekrar vermedi. 2cide wincredit yok. Kaldım öyle.

Merhabalar, wincredit kampanyasını çok uzun zamandır kullanıyordum. 3 ayrı hesaptan 1000 TL iade alarak 3 günde bir tekrarlayan sürekli sipariş vererek, yani 3 hesaptan ayrı ayrı her gün sipariş ile 150ye yakın sipariş verdim. Kampanya sürekli biçim değiştirdi, hatta bir zaman hesabın birinden hiç ödeme yapmadan sadece kredi ile ufak ürünleri bedava bile sipariş verdirdi. Artık alacak ürün bulamadım ve aldıklarım gereksiz gelmeye başladı, ara ara iade ettiğim ürünler oluyordu. Kampanya hep devam etti. En son geçen hafta iade sayım biraz arttı ve 3 hesap birden kampanya dışı kaldı. Hemen yeni hesap açtım ve hiç sipariş vermeden kampanyayı direk tanımladı. Diğer hesaplar 10gün geçmesine rağmen kampanyaya uygun değilsin demeye devam ediyor. Hesaplarda kampanyayı tekrar aktif edemedim. Alım satım olarak kullanmadığım için pek dert etmedim ancak bu akşam araştırmak istediğimde burda yazanları görünce herkeste toplu bir kampanya engelleme olduğunu gördüm. Sanırım sınırlama getirdiler. İnşallah isteyenler kampanyaya yakın sürede kavuşur. Ben ürün bulmakta artık zorlanıyorum. Bütçemde ne kadar uyguna gelsende bunu kaldırmamaya başladı. Temu ya bu bedavadan az pahalıya gelen ürünler için teşekkürler. Şunu anlamak istemeyenler olduğu için yazıyorum. Bu tarz kampanya var ve çok uyguna alabiliyorsunuz.

Edit: Buraya yorum yazdıktan sonra yeni hesabıma gelen kampanya beni şaşırtmadı değil. İlk defa denk geliyorum. 1800 TL kredi.Alıntıyı görüntüle
merhabalar bende yeni hesap açıyorum ama 600 kredi etkinliği geliyor kaç gün beklemeliyiz 1800 için

hocam hava temizleyici önerisi var mıdır , aldınız mı acaba hiç

Ben aşağıdaki ürünü almıştım 6 ay geçti alalı.. Aldığımı zaman 4 gün evde 1 hafta ofiste kullandım filtresinde zerre toz kir görmedim, is veya duman lekesi bile yoktu.. Yani ışığı yanıyor gece lambası niyetine tamam ama asıl işlevini bana göre yerine getiremiyor ya da kağıt üzerinde getirdiğini iddia ediyor.. Yani pek tavsiye edebileceğim bir ürün olamadı şu an için... Belki bana denk geleni öyleydi bilemiyorum ama bir daha almadım, aldığımı da iade ettim zaten..

merhabalar bende yeni hesap açıyorum ama 600 kredi etkinliği geliyor kaç gün beklemeliyiz 1800 için
yeni hesabı 10 gün önce açtım, 1000 TL kredi iadesi ile 3 gün önce 1 sipariş verdim. O sipariş yeni gönderildi zaten, 1000 Tl kredi iadesi kampanyası gözüküyordu ancak bir şey almadım. Dün gece ilk defa yeni hesaba 1800 TL geldi. Direk Çark çıktı ve bende şaşırdım. Bu form üzerindeki temu linkleri ile ürünleri gezmemin bir etkisi oldumu bilmiyorum tek farklı yaptığım olay bu oldu.

Son 2 hesabım kaldı 😕
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Farklı cihaz tamamen başka bilgiler farklı internet yeni hesapta giriş yaptım. Girdim kampanya ya. Orda bile tekrar vermedi. 2cide wincredit yok. Kaldım öyle.
@valhalla sendede böyle bir senaryo varmı?

@valhalla sendede böyle bir senaryo varmı?
Bendeki son durumu özet geçeyim..
Şahsi kullandığım 5 hesap var...
En aktif hesabıma yaklaşık 10-12 gün önce wincredit vermeyi bıraktı, bu hesaba discount777 yi de yaklaşık 2 aydır vermiyordu.. Sadece claimcredit ve newuserfree00 önerisi yapıyor o yüzden kullanmıyorum nadasa bıraktım :)
İkinci aktif hesabıma en son 2 gün önce wincredit verdi fakat halen tık yok, sanırım bu hesaba da gelmeyecek o da rafa kalkacak..
Diğer 3 hesabımda aksilik yok, 1000 e 50 coin veya 1000 e 60 coin şeklinde sabit olarak devam ediyor, ben de oradan yürüyorum şimdilik.. Ayrıca bu hesaplarda discount777 de stabil şekilde devam ediyor..
Hiçbir hesabıma bugüne kadar 1800 vermediği için bişey diyemiyorum, Çok sık alışveriş yaptığım için sanırım Temu beni sevmiyo bu konuda:)

Başka soru? :)

Bendeki son durumu özet geçeyim..
Şahsi kullandığım 5 hesap var...
En aktif hesabıma yaklaşık 10-12 gün önce wincredit vermeyi bıraktı, bu hesaba discount777 yi de yaklaşık 2 aydır vermiyordu.. Sadece claimcredit ve newuserfree00 önerisi yapıyor o yüzden kullanmıyorum nadasa bıraktım :)
İkinci aktif hesabıma en son 2 gün önce wincredit verdi fakat halen tık yok, sanırım bu hesaba da gelmeyecek o da rafa kalkacak..
Diğer 3 hesabımda aksilik yok, 1000 e 50 coin veya 1000 e 60 coin şeklinde sabit olarak devam ediyor, ben de oradan yürüyorum şimdilik.. Ayrıca bu hesaplarda discount777 de stabil şekilde devam ediyor..
Hiçbir hesabıma bugüne kadar 1800 vermediği için bişey diyemiyorum, Çok sık alışveriş yaptığım için sanırım Temu beni sevmiyo bu konuda:)

Başka soru? :)
Discount777 ne kadar kârlı ki? Ürün başına %30 civarı indirim yapıyor

Discount777 ne kadar kârlı ki? Ürün başına %30 civarı indirim yapıyor
Her zaman %30 çıkmıyor bende.. % 45 50 hatta nadiren % 70 leri de geçip verdiği oluyor, ben de 45 ve üstü durumlarda kullanıyorum zaten..

Az önce 2 hesabıma çark geldi. 1 tanesi lacivert denk geldi. Bu ne acaba ? Geri çekilmek buttonu felan vardı. Acaba 1000tlyi haftalara bölen çark mı bu ?

1746801875446.webp
1746801895568.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,650
Üyeler
186,359
Son üye
qwerrrtt
Geri