TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

Flash99 işe yaramama sebebi bu heralde @valhalla

Ekler

• 1000037147.webp
    1000037147.webp
    102.9 KB · Hit: 69
hocam dilden dolayı saçma çevirmiş olabilir ingilizceye alıp ne yazdığını öyle atar mısın
Withdraw yazıyor ingilizceye çevirince. Ürün kargoya verilsin de o zaman belli olur artık.

Edit : Şimdi fark ettim. Benim 2 hesabımdaki çarklar laciverte dönmüş. 2 siyah 2 lacivert hesabım oldu.

Son düzenleme:
Flash99 işe yaramama sebebi bu heralde @valhalla
Yok hocam değil... Sebeplerini detaylıca yazmıştım.. Bildiğin öyle bir kampanya yok sadece adı var yani :D
Bizim o testing sürecinden sonra da inatla bikaç sefer deneyen "umut fakirin ekmeği hesabı" katılımcılarımız oldu ama sonuç koca bir sıfır :)
Dediğim gibi kampanyanın altyapısı yok, tanımlanmış alt parametreleri de yok yani altı bomboş bildiğin...
Sadece işlem bot motoru atamışlar, her uygulamaya katılan user a kampanyada takip ettiği uygulama işlemleri sonrasında aynı sonucu pop up ediyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Az önce 2 hesabıma çark geldi. 1 tanesi lacivert denk geldi. Bu ne acaba ? Geri çekilmek buttonu felan vardı. Acaba 1000tlyi haftalara bölen çark mı bu ?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Değişimler olanca hızıyla devreye girmiş demek ki :)

@valhalla hocam onerdiginiz diş fircasi bugün sağlam birşekilde geldi arkadaşa verdim teşekkürler

valla bana gelen çark normal olan çarktı ama aldığım son siparişte günlük olarak vermeye başladı :peeposad:
Artık bitsin zaten. Bizim kargocular bel fıtığı olacak yoksa. Kapı açmaktan sıkıldım :D.

Artık bitsin zaten. Bizim kargocular bel fıtığı olacak yoksa. Kapı açmaktan sıkıldım :D.
Valla adam torbayla getirdi dükkan mı açıyorsun abi diyor. 😅 Da insan bitsinde istemiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bana gelen çark normal olan çarktı ama aldığım son siparişte günlük olarak vermeye başladı :peeposad:
Versinde günlük versin 3 günde bir 5 binlira harcıyordum. Şimdi kalanlarda gidecek diye korkuyorum 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,806
Üyeler
173,725
Son üye
X3Dyasin
Geri