burhankulum709
80+

- Reaksiyon skoru
 - 0

Merhaba, işlemci pini kırıldı. AZ_BITCLK isimli pin, diagramdan anlayan varsa yardımcı olabilecek var mı ?
İşlemci : ryzen 5 5600

bilmiyorum ama çalışma olasılığı var diyorlar hatta öyle kulananlar gördüm.büyük ihtimalle geçmiş olsun

forum.donanimarsivi.com
				Galiba pinlerin özellikleri varmış önemli bir pin kırıldıysa hiç uğraşma bence zaten ucuzlamış baya 5600bilmiyorum ama çalışma olasılığı var diyorlar hatta öyle kulananlar gördüm.
Yardım - İşlemci Pinlerim Kırıldı Anakartım Bozulmuşmu?
Arkadaşlar merhaba dün işlemci soğutucusunu çıkartıyodum ve işlemcide yapışmış yanlışlıkla 1 pin yamuldu onu düzeltirken biraz hassas olduğu için kırıldı sonra kırılan pini anakartta denk geldiği yere koydum ve pc yi çalıştırdım ama sonuç dönmeyen fanlar çalışan bir pc ve görüntü gelmeyen bir...forum.donanimarsivi.com
ses pinleriGaliba pinlerin özellikleri varmış önemli bir pin kırıldıysa hiç uğraşma bence zaten ucuzlamış baya 5600
diagramdan anlıyon muGaliba pinlerin özellikleri varmış önemli bir pin kırıldıysa hiç uğraşma bence zaten ucuzlamış baya 5600
Anlamıyorumses pinleri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
diagramdan anlıyon mu
Takıp dene herhangi bir sorun yoksa kullanılır. Bazı pinler gereksiz oluyor. Eğer sıkıntı olursa da kuyumcuya git yaparlar.Merhaba, işlemci pini kırıldı. AZ_BITCLK isimli pin, diagramdan anlayan varsa yardımcı olabilecek var mı ?
kuyumcu nasıl yapçak benimde 1 pini kırıldı 4 5 taneside yamulduTakıp dene herhangi bir sorun yoksa kullanılır. Bazı pinler gereksiz oluyor. Eğer sıkıntı olursa da kuyumcuya git yaparlar.
Eğer önemli pin değilse pinsiz de çalışır, eğer önemli pinler ise kuyumcuya gidip derdinizi anlatın çözerler çok ince iş yaptıkları için kolay düzeltiyor kuyumcular. İstanbuldaysanız da facebook sayfalarında tamirini yapanlar vardı yine.kuyumcu nasıl yapçak benimde 1 pini kırıldı 4 5 taneside yamuldu