ridvannnnnnnn
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaşlar 1 haftadır ikinci elden amd ryzen 5 5600 işlemci bakıyorum ve hepsi uçuk fiyatlar sıfır alacak durumum var sizce sıfır almalımıyım sıfır tray almayı düşünüyorum.
sıfırı 5800 iken 2.elde istenilen fiyat kaç liraki 2.el yerine sırıfa yöneldinizarkadaşlar 1 haftadır ikinci elden amd ryzen 5 5600 işlemci bakıyorum ve hepsi uçuk fiyatlar sıfır alacak durumum var sizce sıfır almalımıyım sıfır tray almayı düşünüyorum.
2. elde kutululara 5000 isteyenler varsıfırı 5800 iken 2.elde istenilen fiyat kaç liraki 2.el yerine sırıfa yöneldiniz
niye kutulu alıyorsunki kutusuz alacaksınız 2.elde zaten 5600 kutulu alsanda almasanda işlemci çok ısınıyor harici sogutucu almak zorundasın üstüne kutulu 5600 ler daha pahalı sıfırları2. elde kutululara 5000 isteyenler var
2. el 5600 fiyatları aşırı saçma yıllarca kullanmış işlemciyi 5k istiyor sıfırını 1 hafta olmadı 6 ay taksitle 6k ya aldım sende öyle yapabilirsen yap2. elde kutululara 5000 isteyenler var
çok haklısın bende öyle düşünüyorum2. el 5600 fiyatları aşırı saçma yıllarca kullanmış işlemciyi 5k istiyor sıfırını 1 hafta olmadı 6 ay taksitle 6k ya aldım sende öyle yapabilirsen yap
teşekkür ederimsıfır al kafan rahat olsun alınır am4 soketinde gayet güzel işlemci
Hocam tray olarak 3500 4000 TL arasina alabilirsiniz. İlla kutulu olmasina gerek yok.arkadaşlar 1 haftadır ikinci elden amd ryzen 5 5600 işlemci bakıyorum ve hepsi uçuk fiyatlar sıfır alacak durumum var sizce sıfır almalımıyım sıfır tray almayı düşünüyorum.
sıfır aldıgındada 1000 tl sogutucu masrafı var zaten 6 bin tl işlemciye verip sıfır tray a 1000 de sogutucuya verdiginde 7500f ve ddr5 topla daha mantıklı üstüne 2.elde 7500f ler çok uygunHocam tray olarak 3500 4000 TL arasina alabilirsiniz. İlla kutulu olmasina gerek yok.
Hocam o işlemciyi zaten stok soğutucu ile sogutmaniz pek mantıklı değil. Ekstra olarak bir kule tipi soğutucu almanız çok daha iyi olacaktır. Aynı islemciyle yaz sıcağında stok fan takılı şekilde pbo açınca sistemin kapandığına bile şahit oldum kaç kez. Kule tipi soğutucuya geçince sistem rahatladı bildiğiniz.sıfır aldıgındada 1000 tl sogutucu masrafı var zaten 6 bin tl işlemciye verip sıfır tray a 1000 de sogutucuya verdiginde 7500f ve ddr5 topla daha mantıklı üstüne 2.elde 7500f ler çok uygun