bilgisayarım aniden kapanıyor.

Reaksiyon skoru
25
Bilgisayarda oyun oynarken, video izlerken, internette gezinirken ekran gidiyor windows ekranı gelmeden pc kendini resliyor 3-4 defa oldu aynı gün içinde. Sıkıntı ne olabilir, garantiye mi göndereyim ne yapayım veya bir çözümü var mı?

Dostum kesin çözüm olmayabilir ama bir kere bende yaşamıştım aynı şeyi, bi ramlere tek tek elinle dokunup dener misin resetliyor mu? Bende ramlerde sıkıntı vardı gidiyordu arada biraz baskı yap ramlere dene.

yok 10dk yapsan yeter
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

power seçeneğine gel ve başlat
1746900985159.webp

Dostum kesin çözüm olmayabilir ama bir kere bende yaşamıştım aynı şeyi, bi ramlere tek tek elinle dokunup dener misin resetliyor mu? Bende ramlerde sıkıntı vardı gidiyordu arada biraz baskı yap ramlere dene.
Deneyeceğim hocam sağ ol desteğin için

Deneyeceğim hocam uzun bir süre reslemedi kendini bir daha reslerse denicem bios sıfırlamayı, bu arada bios arayüzden sıfırlayacağım değil mi?
Hocam test süresinde işlemci ve ekran kartı sıcaklarınız kaçlarda gezinde baktınız mı acaba

Hocam test süresinde işlemci ve ekran kartı sıcaklarınız kaçlarda gezinde baktınız mı acaba
CPU 95 civarında geziyordu GPU 65 civarıydı hocam

Evet öyle biliyorum yada bios pilini çıkar bekle biraz
Bios üzerinden sıfırladım bios pilini çıkarmak için bir daha sorunu yaşamaya bekleyeceğim.

CPU 95 civarında geziyordu GPU 65 civarıydı hocam

Bios üzerinden sıfırladım bios pilini çıkarmak için bir daha sorunu yaşamaya bekleyeceğim.
Hocam bence hiç biosa fln uğraşmayın net cpu sıcaklık problemi var sizde Ryzen 5 5500 hiç ısınmayacak işlemci 95 dereceye çıkıyorsa macun kurumuş demektir acilinden macun değiştirin yüksek ihtimal sorununuz çözülür.

Geri