Bilgisayar Aniden Kapanıyor: Çözüm Önerileri?

Tamamdır hocam iner inmez dönüş yapacağım teşekkür ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında mecburum üçlü prize takmaya çünkü tek priz var kasayı bağlasam monitörü bağlayamıyorum. Ayrıca ben pc'yi aldım alalı ilk 3 ay hiçbir sorun yaşamadım üçlü prizle alakalı son 1 aydır hatta 2 haftadır kullandırtmıyor kendini neredeyse.
farklı bir priz varsa deneyebilirsin hocam bu tarz sorunların çözümü bu kadar saçma bir şekilde kolay olabiliyor :D normalde driver sorunu bu nvidia driverleri bozulmuştu ama düzeldi diye duydum o yüzden tek seçenek bu kaldı.

farklı bir priz varsa deneyebilirsin hocam bu tarz sorunların çözümü bu kadar saçma bir şekilde kolay olabiliyor :D normalde driver sorunu bu nvidia driverleri bozulmuştu ama düzeldi diye duydum o yüzden tek seçenek bu kaldı.
Sağolun hocam şu testleri yapıp bir bakayım duruma göre en son onu denerim.

ilk baş ddu ile driverlari sil yeni driver indir ikinci olarakta denetim masası güc secenekleri islemci güc yönetiminden en düsük 60 en fazla 80 yap
bunlardan önce occt vram test ekran kartı test cpu test ram testi yap sonuçları buraya yaz güc kaynagin modelini yazar misin birde voltaj degerlerini paylas bizimle
Hocam bu şekilde değerlerim

Ekler

• voltaj değeri.png
    voltaj değeri.png
    142.2 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,672
Üyeler