arkadaşlar programı kullandım oyunlar için ardından sildim virüs taraması yapmadım bazı kişiler virüs taraması yapsan bile gözükmeyen bir trojan olduğunu belirtmiş bazı kişilerde sorunsuz kullananlar bilgilendirebilirmi
dostum paylaşımlı hesaplara kendim erişebiliyorum zaten sürekli hesap gir çık uğraşmamak için böyle yaptım ve format atmak istemiyorumönerim format atman paylaşımlı hesap alabilirsin
Fitgirl ve dodi repacks kullan bu sitelere bulaşmaarkadaşlar programı kullandım oyunlar için ardından sildim virüs taraması yapmadım bazı kişiler virüs taraması yapsan bile gözükmeyen bir trojan olduğunu belirtmiş bazı kişilerde sorunsuz kullananlar bilgilendirebilirmi
Hmm bana site önerecek adama bakarkadaşlar programı kullandım oyunlar için ardından sildim virüs taraması yapmadım bazı kişiler virüs taraması yapsan bile gözükmeyen bir trojan olduğunu belirtmiş bazı kişilerde sorunsuz kullananlar bilgilendirebilirmi
format attım zaten üstelik önerdiğim siteleri kafamdan önermiyorum r/piracy megathread tarafından onaylı siteler sadece bu yöntemi denedimHmm bana site önerecek adama bak
Rootkit taraması yap .
Format atmak en kesin çözüm
siteleri biliyorum hocam bu yöntemi denedim sadeceFitgirl ve dodi repacks kullan bu sitelere bulaşma
format nasıl atacağımı biliyorum hocam yinede saolunİnternette videoları var. Oradan bakarak nasıl format atacağını öğrenirsin. O kadar zor bir iş değil.
steamtools en garanti yol çoğu küçük c*ack sitesi bunu kullanıyor ama yine de bi full tarama yap.arkadaşlar programı kullandım oyunlar için ardından sildim virüs taraması yapmadım bazı kişiler virüs taraması yapsan bile gözükmeyen bir trojan olduğunu belirtmiş bazı kişilerde sorunsuz kullananlar bilgilendirebilirmi
format attım hocam bahanesi oldu ayrıca steamtools tan zarar görenler de var daha tam garanti bir yol değil risk almak gereksiz zaten istediğim oyunu yükleyebiliyorumsteamtools en garanti yol çoğu küçük c*ack sitesi bunu kullanıyor ama yine de bi full tarama yap.
goldberg'in olanı deneyebilirsin digitalzone gibi siteler onu kullanıyor.format attım hocam bahanesi oldu ayrıca steamtools tan zarar görenler de var daha tam garanti bir yol değil risk almak gereksiz zaten istediğim oyunu yükleyebiliyorum