Shix2x
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,002
1080p de belki.yeter urtra olmasada yüksek ayarlarda 60 fps oynarsın
1080p de belki.yeter urtra olmasada yüksek ayarlarda 60 fps oynarsın
En önemli ve geçerli kaynaklardan ikisi olan Metacritic ve Steam puanlarına bakabilirsin örnekte verdiğim FC 25 puanına da bak bariz bir şekilde sorunlu olduğu belli , fakat diğer saydığın oyunlarda öyle kategori edebileceğimiz bir sorun yok.O dediğin biraz da rockstar abi olumluyu bas geç kafası. Manhunt yorumlarını oku çoğu kişi daha oyunun başındaki kapı bugından bahseder. Bully da çökme sorunundan. GTA 4 de hem optimizasyon hem de buglı görevlerden. Eski gtalar zaten dediğim gibi korsan sürümü daha stabil çalışıyor bunu herkes bilir. GTA 5de de optimizasyon sıkıntısı yorumları görebilirsin. Kısacası 2013 öncesi oyunlarını modsuz oynaman neredeyse imkansız çünkü hemen hemen hepsi bozuk
RDR2 PC ye çok kötü çıkmıştı sonradan düzelttiler, fakat GTA6 da sorunlu çıkacağını pek sanmıyorum çünkü bu seferki bekleyen kitle çok büyük ve tepkiside büyük olur. Bu arada GTA5'in bu kadar satmasının en büyük nedeni hileciler, adam ban yiyor 5 tane GTA5 satın oluyor oyun 15 dolardı geçen.En önemli ve geçerli kaynaklardan ikisi olan Metacritic ve Steam puanlarına bakabilirsin örnekte verdiğim FC 25 puanına da bak bariz bir şekilde sorunlu olduğu belli , fakat diğer saydığın oyunlarda öyle kategori edebileceğimiz bir sorun yok.
Fakat yine de öyle düşünüyorsan doğrudur , dilerim GTA 6 çıkınca öyle bir sorun yaşamayız.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ben 5000 serisi diyenlerin uçtuğunu 4000 serisinin rahat açacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı keşke oyun series s e çıkmasaydı. Oyunun gelişmesini çok engelleyecek o güçsüz konsolFakat yine de öyle düşünüyorsan doğrudur , dilerim GTA 6 çıkınca öyle bir sorun yaşamayız.
Yani evet S e çıkmasa da olur.Ben 5000 serisi diyenlerin uçtuğunu 4000 serisinin rahat açacağını düşünüyorum. Tek sıkıntı keşke oyun series s e çıkmasaydı. Oyunun gelişmesini çok engelleyecek o güçsüz konsol
yani 2 k zor ama emin ol konsoldan çok dağa güçlü bi ekran kartın var eee oyunda dlls olucak is gölür1080p de belki.
işlemci olarak yeterde dağa çok ekran kartı önemlir5 7600 işlemci yeter mi acaba![]()
Senin durumun ayrı 4k ultra high oynayacağım diyosun bunun için zaten çok güçlü sistem lazım ama ben gibi 2k high 60 fps yeter mantığındaki adamların çok kasmasına gerek yokBen 2013 de recep baltaşın gta5 sistem toplama zamanlarını o yıllar izliyordum, geçen dediğim konu hala geçerli, ozamanlar insanlar GTA5 oynamak için işinden izin alıyordu para biriktiriyordu olay tamamen oyuna aşık olmak ve tatmin olmakla alakalıydı, geçen ki yorumum tamamen bununla alakalı, ben diyorum ki GTA ile büyümüş ( benim gibi ) üstelik vice city anılarımı anlatsam kitap yazarım, ben bu oyunu o zamanın güncel sistemleriyle oynamak isterim ve herkes öyle önerecek, O yüzden diyorum bu oyunu LOW grafikte oynayan adam oyunun hakkını vermez yani OLD değil anıları yok, olsaydı benim gibi düşünürdü. 8GB vrami geç 12 GB bile sınırda olacak GTA6 için, tarihte görülmemiş yaşam simulasyonu geliyor, biz daha günümüzde 3-5 npc olan oblivionu FG açarak oynuyoruz, GTA6 yı işten gelip arkana yaslanarak sorunsuz oynamak istiyor benim gibi eskiler o yüzden minimum RTX 5070Tİ limiti koydum ben GTA6 için işlemci olarak da 9700X
FG açarsan 60 ı rahat geçersin hele 5000 serisi 4x + DLSS4 açsa FPS100+ oyunun grafikleri daha güzel gözükür, Fragmanda FSR kullanılmış.Senin durumun ayrı 4k ultra high oynayacağım diyosun bunun için zaten çok güçlü sistem lazım ama ben gibi 2k high 60 fps yeter mantığındaki adamların çok kasmasına gerek yok
Bende 7800xt var 2k high 60 fps hedef olmazsada high medium takılırız beni her türlü tatmin eder grafiği ben çok ön planda tutmuyorum çünkü gerçi gta 6 gibi bi oyunda grafik ön planda tutulurFG açarsan 60 ı rahat geçersin hele 5000 serisi 4x + DLSS4 açsa FPS100+ oyunun grafikleri daha güzel gözükür, Fragmanda FSR kullanılmış.
ekran kartı 4080s de işlemci ile uyum sağlar mu oyunda onu bilemedimyani 2 k zor ama emin ol konsoldan çok dağa güçlü bi ekran kartın var eee oyunda dlls olucak is gölür
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemci olarak yeterde dağa çok ekran kartı önemli
Gta 5 enchanded indirmedim hiç daha önce oynamıştım masaüstü pc imde birde gta 5 de dlss ve frame gen yok tam bir karşılaştırma olmazGTA5 Enhanced Edition da kaç FPS alıyorsun herşeyi fullediğin zaman?
Hocam Gta 4 inanilmaz kötü optimizasyona sahip gta 5 ilk çıktığı dönem gta 4 de kasa kasa oynarken gta 5 i akıcı bir şekilde oynuyordum şuan bile gta 4 optimize değilKardeşim belki ilk çıktığı zamanlarda sıkıntıları vardı ama diğer şirketlere göre çok kısa sürmüştür o zamanlar tam hatırlamıyorum 10-15 sene önceydi fakat o zaman ki teknoloji ile gayet iyiydi her şey GTA 4-5 diyorsun ama GTA 4-5 de ben herhangi bir optimizasyon sorunu hatırlamıyorum.
Belki 1 günlük olmuştur sorun hemen çözmüşlerdir fakat Rockstar gibi bir şirket optimizasyon sorunu yapacak bir şirket değil ya da uzun sürmesini izin verecek bir şirket değil.
Hey Allahım ya gene biri frame gen ile oluşturulan sahte kareyi övüyor.FG açarsan 60 ı rahat geçersin hele 5000 serisi 4x + DLSS4 açsa FPS100+ oyunun grafikleri daha güzel gözükür, Fragmanda FSR kullanılmış.