İŞLEMCİM 90-95 DERECELERDE ÇALIŞIYOR

fraudee

80+
Reaksiyon skoru
24
Yeni satın almış olduğum 2.el sistemde oyunlarda %30 %40 kullanımlarda işlemci sıcaklığım 90-95 civarlarında takılıyor ekran kartımda 80-85 aralarında takılıyor
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
GTX 1660 SUPER OC
RYZEN 5 3600
MSİ A520M-A PRO
GSKİLL 2X8 3200MHZ CL18 RAM
İşlemcimde harici işlemci soğutucu fan bulunmakta kasanın ön panelinde 3 fan arkada bir egzoz fan ve işlemcinin fanı bulunuyor egzoz fan biraz yavaş çalışıyor ve galiba içeri hava üflüyor sizce ne yapmalıyım

egzoz fanı niye içeri hava ülfüyor tahliye etmesi için var o ayrıca termal macun değişimi yapın 95 derece yine normal değil

Yeni satın almış olduğum 2.el sistemde oyunlarda %30 %40 kullanımlarda işlemci sıcaklığım 90-95 civarlarında takılıyor ekran kartımda 80-85 aralarında takılıyor
SİSTEM ÖZELLİKLERİM
GTX 1660 SUPER OC
RYZEN 5 3600
MSİ A520M-A PRO
İşlemcimde harici işlemci soğutucu fan bulunmakta kasanın ön panelinde 3 fan arkada bir egzoz fan ve işlemcinin fanı bulunuyor egzoz fan biraz yavaş çalışıyor ve galiba içeri hava üflüyor sizce ne yapmalıyım
Arkaya daha sağlam bir fan takın hocam dışarı üflesin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemci soğutucusunun jelatinini mi sökmedin yoksa :)

egzoz fanı niye içeri hava ülfüyor tahliye etmesi için var o ayrıca termal macun değişimi yapın 95 derece yine normal değil
tam emin değilim ne tarafa üflediğinden

Arkaya daha sağlam bir fan takın hocam dışarı üflesin

Hocam işlemci soğutucusunun jelatinini mi sökmedin yoksa :)
işlemci fanını değiştirmmemi tavsiye etmiyorsunuz yani

işlemci fanın ne hocam

hocam elinizi arka fanın oraya koyun hava geliyorsa dışarı üflüyordur

işlemci fanın ne hocam

elimdeki fan bu hocam https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-apache-plus-1x120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html

işlemci fanın ne hocam

ayrıyeten elimi egzoz fanın arkasına koyuyorum fakat çok az bir hava akışı var fanını hızını arttırablirimiyim acaba

SİSTEM ÖZELLİKLERİM
GTX 1660 SUPER OC
RYZEN 5 3600
MSİ A520M-A PRO
muhtemelen macun kurumuştur ve soğutucu fan tam oturmamış olabilir

kardeşim sen alırken hiç sıcaklık testine bakmadın mı

kardeşim sen alırken hiç sıcaklık testine bakmadın mı
baktım hocam işlemci bu kadar ısınmamıştı ekran kartıyla beraber 80-85 derecelerde geziyordu ekran kartının sıcaklığınıda fabrika çıkışı ocli olmasından garipsemedim

baktım hocam işlemci bu kadar ısınmamıştı ekran kartıyla beraber 80-85 derecelerde geziyordu ekran kartının sıcaklığınıda fabrika çıkışı ocli olmasından garipsemedim
kasanın resmini atsana bi

Geri