MisterMiller
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Manyetik switchli tkl klavye arayanlar direk VTER ATO87 HE alsın geçsin. %60 manyetik switch tr'de indirimler ile 1.5k civarına bulunuyor ama tkl 3k altına yok gibi bir şey.
30 dolar üstü yok
Tekli satışı yoktu. Zamanında https://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025?variant=48546688303412 buradan denk geldi ondan dolayı şuan stokta yok.Link atar mısın arattım ama bulamadım
Bi bakayim hocam size dönüş yaparım.Hocam beyaz alüminyum bi dıy kit arıyorum ucuza ne önerirsiniz Aklımda leobog hi75 in beyaz kasası vardı 45 $ 10 $ lık indirim koduyla 35 e alırım diyodum stoğu kalmamış
hocam çok mantıklı gelmedi 70 dolarlık kutuya içinde olan klavyelerin çoğu indirime giren ürünler evet güzel ürünler var $100 üstü ama bence o listede stokta ne varsa onu yolluyorlar. Ondan 70 dolara istediğin bir şeyi almanı öneririm. Örnek şuan sana rt100 yollasalar zaten indirimli hali şuan $70 o açıdan çok güvenemiyorum siteye.Güzel fiyat ama ben 70 dolarlik kutuyu aldım hayirlisi
Tamamdır hocam sizden haber bekliyorumAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tekli satışı yoktu. Zamanında https://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025?variant=48546688303412 buradan denk geldi ondan dolayı şuan stokta yok.
Bi bakayim hocam size dönüş yaparım.
hocam çok mantıklı gelmedi 70 dolarlık kutuya içinde olan klavyelerin çoğu indirime giren ürünler evet güzel ürünler var $100 üstü ama bence o listede stokta ne varsa onu yolluyorlar. Ondan 70 dolara istediğin bir şeyi almanı öneririm. Örnek şuan sana rt100 yollasalar zaten indirimli hali şuan $70 o açıdan çok güvenemiyorum siteye.
Hocam şuan baktım iki sitede tek alüminyum kasa sadece hi75 var. Onda da beyaz kalmamış. Ve kablolu. Tam size yazıyordum light blue alınabilir hatta kombinasyon için https://epomaker.com/products/epomaker-bluebird-switch-set?_pos=2&_fid=c82c044f3&_ss=c alabilirsin 3 paket. Stok konusunda bir şey diyemem zamanında elinde olmayan ürünleri satmışlığı oldu sitenin. Kabloda baktım ama mavi ve tarzı kalmamış...@Craps hocam bende bakdım da baya bi leobog he75 whatgeekde 65 dolarken epomakerda 45 dolar acaba beyazı stoğa girer ni
Hocam şöyle rt100 alsanız yollamazlar yüksek ihtimal çünkü biz forumca klavyle almsitik 2 kez 2sindede stok yok diyip iptal ettiler farklı ürün yolladılar o yüzden kutu iyidirr bide 54 dolara geldi kutu banaAlıntıyı görüntüle
Tekli satışı yoktu. Zamanında https://epomaker.com/products/epomaker-mystery-box-2025?variant=48546688303412 buradan denk geldi ondan dolayı şuan stokta yok.
hocam çok mantıklı gelmedi 70 dolarlık kutuya içinde olan klavyelerin çoğu indirime giren ürünler evet güzel ürünler var $100 üstü ama bence o listede stokta ne varsa onu yolluyorlar. Ondan 70 dolara istediğin bir şeyi almanı öneririm. Örnek şuan sana rt100 yollasalar zaten indirimli hali şuan $70 o açıdan çok güvenemiyorum siteye.
Boxtanmı çıktı bana rt65 çıktı dedim rt100. 30 dolar diyince alacaktimAlıntıyı görüntüle
Hocam o grubun içinde bende varım. Bu varsayımla yapacak bir şey yok her türlü risk alarak sipariş geçiyoruz nede olsa.Hocam şöyle rt100 alsanız yollamazlar yüksek ihtimal çünkü biz forumca klavyle almsitik 2 kez 2sindede stok yok diyip iptal ettiler farklı ürün yolladılar o yüzden kutu iyidirr bide 54 dolara geldi kutu bana
Evet boxtan çıktı hocam. Ondan rt100 diy kit bana 30 dolara gelmiş oldu. Bende retro havasını devam ettirmek istiyorum ondan o renklere yakın switch ve keycap bakıyorum bakalım tamda denk gelemedim daha siz nasıl bir kombinasyon yaptınız? Yada yaptınız mı?Boxtanmı çıktı bana rt65 çıktı dedim rt100. 30 dolar diyince alacaktim![]()
Hocam bütün hepsi bütçene bağlı yani biri full klavye 2500 diğeri senin terchilerine göre kişiselleştirebileceğin bir şey. Biri kablolu biri kablosuz. Önce hangisini istediğine karar vermelisin. Mekanik mi istiyorsun? Manyetik mi? Ve hocam alüminyum değil yani g75@Craps peki eğer kampanyaya girerse iyzico ile falan mchose g75 pro almak mantıklı mı
Valla zaten shadow x almıştım yok dediler brick önerdiler bende üstünü tamamlayıp kutu istedim rt 100 aklımı karıştırıyorHocam o grubun içinde bende varım. Bu varsayımla yapacak bir şey yok her türlü risk alarak sipariş geçiyoruz nede olsa.
Evet boxtan çıktı hocam. Ondan rt100 diy kit bana 30 dolara gelmiş oldu. Bende retro havasını devam ettirmek istiyorum ondan o renklere yakın switch ve keycap bakıyorum bakalım tamda denk gelemedim daha siz nasıl bir kombinasyon yaptınız? Yada yaptınız mı?
Hocam bütün hepsi bütçene bağlı yani biri full klavye 2500 diğeri senin terchilerine göre kişiselleştirebileceğin bir şey. Biri kablolu biri kablosuz. Önce hangisini istediğine karar vermelisin. Mekanik mi istiyorsun? Manyetik mi? Ve hocam alüminyum değil yani g75
38.72 den alıyorlar dolarıKartla alınca bankadan bankaya değişiyor ama doları bize 40küsürden kitleyecekler 40 olarak baz alsak bile 1720tl yapıyor trden birinden pazarlık ile alınabilir.
Hocam o furyada alanlar oldu shadow x yada 820max alanlar oldu. Bende brick tercih ettim brick bile şuan inidirim ile 39,5e geliyor biz 20ye aldık. Hatta benim kutumdan rt100 diy kit çıktı. 30 dolara geldi şuan full hali 54 dolara geliyor. Ben bile şuan 24 dolara keycap ile switch çözemem gibi ondan kutu riskli geliyor.Valla zaten shadow x almıştım yok dediler brick önerdiler bende üstünü tamamlayıp kutu istedim rt 100 aklımı karıştırıyor
Hangi banka?38.72 den alıyorlar doları