Kartla alınca bankadan bankaya değişiyor ama doları bize 40küsürden kitleyecekler 40 olarak baz alsak bile 1720tl yapıyor trden birinden pazarlık ile alınabilir.Aula F75 43 Dolar Kod İle. Link
Evet , o seçenekte var.Kartla alınca bankadan bankaya değişiyor ama doları bize 40küsürden kitleyecekler 40 olarak baz alsak bile 1720tl yapıyor trden birinden pazarlık ile alınabilir.
sadece switch ve keycap almak yetiyo mu bunun için?1.si bu klavye sadece kasa tuş ve switchazim onlar okeyse alınır
Onu sipariş ediyorsun ve dediğin gibi switch ve keycap alınca tam oluyor DIY kit alırken switch ve keycap maliyetini de ekleyin tabi bu durum bazen ucuza bazende daha pahalıya gelebiliyor. Yapacağınız kombinasyona bağlı olarak.sadece switch ve keycap almak yetiyo mu bunun için?
Bende daha önceden DIY kit olarak almıştım $30a rt100 şimdi kombine edeceğim. İyi fiyata şuan cidden.Rt100de guzel indirim var diğerleri dediğin gibi
rt100ü 30a nasıl aldınOnu sipariş ediyorsun ve dediğin gibi switch ve keycap alınca tam oluyor DIY kit alırken switch ve keycap maliyetini de ekleyin tabi bu durum bazen ucuza bazende daha pahalıya gelebiliyor. Yapacağınız kombinasyona bağlı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende daha önceden DIY kit olarak almıştım $30a rt100 şimdi kombine edeceğim. İyi fiyata şuan cidden.
Tamamını değil sadece kasasını diy kit olarak belirttimrt100ü 30a nasıl aldın
Hocam beyaz alüminyum bi dıy kit arıyorum ucuza ne önerirsiniz Aklımda leobog hi75 in beyaz kasası vardı 45 $ 10 $ lık indirim koduyla 35 e alırım diyodum stoğu kalmamışwhatgeeke shipping ücreti gelmiş galiba bu durum alışverişi baya zorlaştırır türkiyeye zamanında böyle değildi.
Evetsadece switch ve keycap almak yetiyo mu bunun için?
Güzel fiyat ama ben 70 dolarlik kutuyu aldım hayirlisiOnu sipariş ediyorsun ve dediğin gibi switch ve keycap alınca tam oluyor DIY kit alırken switch ve keycap maliyetini de ekleyin tabi bu durum bazen ucuza bazende daha pahalıya gelebiliyor. Yapacağınız kombinasyona bağlı olarak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende daha önceden DIY kit olarak almıştım $30a rt100 şimdi kombine edeceğim. İyi fiyata şuan cidden.
30 dolar üstü yokwhatgeeke shipping ücreti gelmiş galiba bu durum alışverişi baya zorlaştırır türkiyeye zamanında böyle değildi.
Link atar mısın arattım ama bulamadımTamamını değil sadece kasasını diy kit olarak belirttim