🔥İndirim BÜYÜK EPOMAKER VE WHATGEEK İNDİRİMİ

teşekkür ederim.

eyw hocam bir inceleyeyim iyicene istemsizce ajazz tavsiye edileceğini düşündüm :D
Ben 820 Max aldım ama aula f75e kıyasla çok kötü sesi ve oyuncuysaniz manyetik çok iyi oluyor bende valo oynuyorum şuan aula f75i kutuya koydum mchose ace 60 pro kullanıyorum

Ben 820 Max aldım ama aula f75e kıyasla çok kötü sesi ve oyuncuysaniz manyetik çok iyi oluyor bende valo oynuyorum şuan aula f75i kutuya koydum mchose ace 60 pro kullanıyorum
daha önce amazon kampanyasından mizar almıştım küçük klavye sevemiyorum %75 oran ilk kriterim aslında

Geçen yaz nova lite'ı ali'den 300 liraya aldım. O kadar da iyi bir gamepad değil, sadece stick drift olmayacak olması güzel.

Nova ve nova lite arasındaki farklar neler

Nova aliexpress te almaya kalkınca vergi ile 2 bin küsüre geliyor
Türkiye'de 2 tanesini 4400 TL yken burda WGWK kuponuyla 2 tanesi 37 dolar yani 1400 kusur TL ye geliyor.

10 dolar kupon koduyla ürünün orijinal fiyatının yarısıyla alabilirsiniz.
Brick87 modelide kuponla 39 dolara
Ve ak820pro modelide 48 dolara
Ak820max modelide 43 veya 45 dolara gelmektedir(site üzerinden bilgilerine bakabilirsiniz)
Herhangi bir vergi çıkmıyor . (Yüksek ihtimal çıkmıyor vergi çıkarsa sorunmlusu değilim ) İyi alışverişler iyi geceler
Gamepad olarak bundan da alabilirsiniz biraz eklerim derseniz

Son düzenleme:
Arkadaşlar 30 dolar üstü gümrükten geçme geçmeme meselesi nasıl oluyor tam olarak? Duruma göre almayı düşünüyorum ama paramızla rezil olmayalım

Geçiyor faturada 20 dolar gosterttin
hocam şu klavye alınır mı sizce?
yarı fiyatına düşmüş

hocam şu klavye alınır mı sizce?
yarı fiyatına düşmüş
1.si bu klavye sadece kasa tuş ve switchazim onlar okeyse alınır

Geri