%40 mı la buEn son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz. Müthiş bir indirim yok ancak 2.el aula f75 yerine tercih edebilirsiniz.
Aula F65
Alıntıyı görüntüle
''NABI'' Koduyla 43 Dolara düşüyor.
hayır hayır hayır almıcam almıcamEn son konuda herhangi bir vergi çıkmadı , şansınızı deneyebilirsiniz. Müthiş bir indirim yok ancak 2.el aula f75 yerine tercih edebilirsiniz.
Aula F65
Alıntıyı görüntüle
''NABI'' Koduyla 43 Dolara düşüyor.
yok yine ucuzda aldığımı satamıyorum ben kar edip yoluma bakmak yerine evde bekletiyorum o yüzden almıcam https://www.whatgeek.com/products/m...chanical-keyboard?_pos=3&_fid=b9ffe0fc2&_ss=c tek indirim gelse alacağım klavye budurAula F75'ler 10,20 dolara satılmasaydı bunlar havada kapılırdı şimdi.
Valla hocam şu ana kadar kablolu kullandım ama kablosuz kullansam baya gider. Uyku modu olunca şarjı pek gitmiyor.Hocam konudan çok bağımsız ama kullandığınız klavyenin şarjı ortalama ne kadar gidiyor?
kablosuz kullandığım zamanlarda bazen aşırı hızlı bazen de çok yavaş gidiyor. bazen bir anda %10-20 kaldığı oluyor. garip.Valla hocam şu ana kadar kablolu kullandım ama kablosuz kullansam baya gider. Uyku modu olunca şarjı pek gitmiyor.