GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Nerde tespit edilmiş kaynak atarmısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gtx 1060 çalıştırabilir derken?! :D oyunda gömülü ray tracing var bu dediğin mümkün değil

1060ti yeni mi çıktı?
dediğim gibi modlarla rt kaldırılabilir ve çalıştırılabilir

Bence rtx 4060m rahat rahat oynatır. Ama full ayarlar yine hayal oldu :D

dediğim gibi modlarla rt kaldırılabilir ve çalıştırılabilir
Modlarla rt kaldırması imkansız gtx 1060 ın kardeşim anlatamıyorum galiba içerisinde ray tracing çekirdeği yok Allah Allah hala mod falan diyorsun Gta 5 enchaned da gtx 1060 ray tracing açamıyorsun kapalı kendiliğinden Gta 6 mı açmasını bekliyorsun çok beklersin…

Modlarla rt kaldırması imkansız gtx 1060 ın kardeşim anlatamıyorum galiba içerisinde ray tracing çekirdeği yok Allah Allah hala mod falan diyorsun Gta 5 enchaned da gtx 1060 ray tracing açamıyorsun kapalı kendiliğinden Gta 6 mı açmasını bekliyorsun çok beklersin…
hocam ben yapılabileceğini düşünüyorum modlarla bir şekilde gtx 1060 o oyunu açar bence

Şahsen HP Victus Kullanıyorum Rtx4050 i5 13500 16gb var ve bu sistemde bile youtube verilerinin altinda her oyunda ozellikle csgo gta5 forza gibi oyunlarda bekledigimden cok dusuk deger aliyorum buyuk ihtimalle cok isindigindan olucaktir. incelemek isteyen profilimden konu basligini bulabilir gta 6 konusunda hic bi beklentim yok yine isinacak yine dusuk deger alicak yine oynayamiyacagim gibi geliyor hadi varsaydim ki isinmayacak cart curt bu seferde oyunu almak icin butce dert olucak anlayacaginiz oynamasak daha iyi gibi geliyor

5600 işlemci ve 6600 veya 6650xt oynatır mı yüksek ayar

Son düzenleme:
Kapa kapa yan hesabı ana hesapla gel ondan da hakaret et :)
Frame gen de sahte kare yok mu hmm
Reflex ile orjinal gecikmeden daha düşük gecikmemi kaynağı babaannen mi?
lan kes lan fg olmadan zaten hiç bir oyunda düzgün fps alınmıyor

8GB Vram olan kartlarıda rafa kaldırın, ayrıca RTX zorunlu çıktı Doom dark ages, RTX 4060 patladı 1080p ultrada 43 FPS.
8gb sınır olur rdr 2 5 idi bu vram i biri öğretti bi onu biliyonuz a**

Aynen öyle hocam aşırı doğru o TAA inanılmaz leş rezalet bişey Gta 5 enchaned oynadınmı bilmiyorum ama ben OYNAYAMADIM TAA yüzünden legacy versiyondaki Gta 5 MSAA kullanıyor ve o kadar keskin cam gibi gösteriyorki oyunu enchaned versiyonda TAA alıyor oyun msaa yı kaldırmışlar çamura dönüyor görüntü beni deli ediyor nvidia dlaa açmak zorunda kaldım oynamak için. Ben hayatımda MSAA kadar düzgün çalışan bir anti alasing methodu görmedim evet performansı x8 e alınca baya düşürüyor ama en azından görüntü o tırtıklanma kırılmaları 0 a indiriyodu nerdeyse görüntü kesinleşiyodu
Hocam çektiğim çileleri anlatsam anlamayan arkadaşlar ruh hastası der o kadar diyorum, ben TAA dan kurtulmak için 4K monitör aldım, ancak ozaman eski oyunların MSAA8X gibi görmeye başladım, half life 2 mesela oyunun doku kalitesi 1080p bile değildir fakat MSAA öyle birşeyki günümüzün 4K oyunlarından net gösteriyor, TAA gelmiş geçmiş en kötü teknolojidir bana göre. Eğer 1080p monitörde TAA açıp oynuyorsan o oyun 1080p değil 480p dir.

Bence rtx 4060m rahat rahat oynatır. Ama full ayarlar yine hayal oldu :D
fg ile ultrada oynayacaksınız rdr 2 gibi oyun native 100 ise şu an ne olduğu belirsiz oyunlar teknolojilerle bile kötü bunlarla karşılaştırmayın tek hücreli arkadaşlar

Kimse öğretmedi koçum 2007 den beri donanım yazılım sektöründeyim, ben öğretirim millete.
rdr 2 5.5-5 arası vram alıyor ultrada dlss ve fg ile gta 6 da kalabalık biraz ksılırsa 8 gb sıkıntı çıkarmaz ayrıca sıkıntı çıkarması için bi 9-10 gb lere çıkması lazım

Geri