Multi frame generation 4X görüntüyü bozuyor mu?

Sweyetsn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
728
Arkadaşlar selam, doğru dürüst adam gibi bir test bulamadım açık söylemek gerekirse RTX 5070 aldım ve bu multi frame generation 4X, görüntüyü çamur gibi mi yapıyor? Bu konu hakkında hiçbir yorum bulamadım aydınlatma şansınız var mı?

Arkadaşlar selam, doğru dürüst adam gibi bir test bulamadım açık söylemek gerekirse RTX 5070 aldım ve bu multi frame generation 4X, görüntüyü çamur gibi mi yapıyor? Bu konu hakkında hiçbir yorum bulamadım aydınlatma şansınız var mı?
Hayır bozmuyor yani bozsada dikkatli incelemen lazımm

yav yok işte hocam ama :D gene bi test etmek amaçlı. 2K'da düşününüz o zaman bu sorduklarımı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani Çok mu çamur olur, rahatsız edecek bir seviye de?
Çok olmaz seni rahatsız etmez

Gerçi bende ki de sorumu ya 1080p kullanacağım bir de 4x mfg açacağım 5070 kartına lükse bak :D gene sorayım dedim ileri de 2k ya geçeceğim çünkü. 2kda da gerek olmaz da 4x'e gene sormak işte benimkisi :D

4x değilde 2x kullanmak daha sağlıklı olur hem görüntü hemde gecikme iyileşir

Gerçi bende ki de sorumu ya 1080p kullanacağım bir de 4x mfg açacağım 5070 kartına lükse bak :D gene sorayım dedim ileri de 2k ya geçeceğim çünkü. 2kda da gerek olmaz da 4x'e gene sormak işte benimkisi :D
5070'i 1080p'de besleyebilmek için sağlam işlemciye ihtiyacın var bu arada. Ben 5070'i 14600KF ile 1080p de Ultra ayarlarda sorunsuz besleyebiliyorum. AMD tarafında ise en az 9700X veya 7800X3D gibi bir işlemciye ihtiyacın olacak.

5070'i 1080p'de besleyebilmek için sağlam işlemciye ihtiyacın var bu arada. Ben 5070'i 14600KF ile 1080p de Ultra ayarlarda sorunsuz besleyebiliyorum. AMD tarafında ise en az 9700X veya 7800X3D gibi bir işlemciye ihtiyacın olacak.
Yo gerek yok hocam Ryzen 5 7600 yeterli oluyor testler de kart %100 kullanılıyor ekstra olarak zaten 4070 süper ile bu sistemi 1080p de kullanıyordum hiçbir sıkıntı olmuyordu muhtemelen gene olmayacak 7800x3d çıkmak lüks işi biraz.

çamur yapmıyor sadece belirli görsel ikilemeler olabiliyor mesela araba kullanıyorken cyberpunkta arabanın az önünde hafif çizgilerle bir silüet oluşuyor ama sıkıntı görüntü bozukluğundan çok gecikme süresi bence. 3X'te bile katlanılabilir bulmadım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,287
Üyeler
184,613
Son üye
feronias
Geri