Trendyol Hp Victus ekran kartı watt değeri iade hakkında

yekeskin

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhaba,

İlgili ürünü aldım 80 watt yazıyordu özelliklerde fakat nvidia programında sistem özelliklerine baktığımda 50 Watt yazıyor.
Cuma aldım 2 gun oldu daha. Sizce watt değeri yüzünden iade etmeli miyim iş görür mu sadece ets 2 oynuyorum suan için. 80 watt olsa daha fazla fps alır mıydım. Fiyatı bana göre uygun geldi aldım iade etsem mi etmesem mi bilemedim. Bir de iade edersem kabul ederler mi ?
Teşekkürler

Ekler

• IMG_0773.webp
    IMG_0773.webp
    65.1 KB · Hit: 64
Merhaba, OCCT ile power veya GPU testi de yapar mısın? Orada kaç çıkıyor?

Bu arada hub dan performans moduna almayı unutma...

Merhaba,

İlgili ürünü aldım 80 watt yazıyordu özelliklerde fakat nvidia programında sistem özelliklerine baktığımda 50 Watt yazıyor.
Cuma aldım 2 gun oldu daha. Sizce watt değeri yüzünden iade etmeli miyim iş görür mu sadece ets 2 oynuyorum suan için. 80 watt olsa daha fazla fps alır mıydım. Fiyatı bana göre uygun geldi aldım iade etsem mi etmesem mi bilemedim. Bir de iade edersem kabul ederler mi ?
Teşekkürler
Kardesim kac defa hp nin gaming urunlerini almayin diyecegim ucuz diye ozelligi bi tik iyi diye atliyorsunuz her ozelligi yuksek laptop iyi olsaydi casper la monster zirve yapardi

Kardesim kac defa hp nin gaming urunlerini almayin diyecegim ucuz diye ozelligi bi tik iyi diye atliyorsunuz her ozelligi yuksek laptop iyi olsaydi casper la monster zirve yapardi
haklısın abi nasıl seni dinlemedik :)

Merhaba, OCCT ile power veya GPU testi de yapar mısın? Orada kaç çıkıyor?

Bu arada hub dan performans moduna almayı unutma...
Selamlar, 1 saat dedi 1 saat beklemem mi gerekiyor bilemedim :/ Occt yi denedim fakat beceremedim sanırım. Hwinfo dan oyun açıkken baktım 50.012 yi geçmedi watt değeri

iade et hp victus veya omen alınmaz zaten

İşlemci harika ekran kartı da 50 watt değil de 80 watt olsaydı inanın iade etmezdim. Hafta sonları 3-5 saat keyif için oyun oynarım dedim onda da 15-20 fps düşük alacaksam mantıksız geliyor. Lenovo loq Latin görüntüsü pek hoşuma gitmiyor victuslar hem is hem de oyun için güzel durusu olan bir makine diye tercih ediyorum hep doğrusu. Bütçeme de uygun gelince alma kararı verdim ama iade alırlarsa da ne yaparım bilmiyorum tabii ki. Teşekkürler desteklerinize.

Yok hocam, 1 saat test süresini bitirmek zorunda değilsin. bi süre takip et işte, kaç watt çekti?

Geri