Yani olabilir, incelemelerine yorumlarına bakın şikayet yoksa alın.
Yani olabilir, incelemelerine yorumlarına bakın şikayet yoksa alın.
Ben AM4 olanlarına bakmıştım güncellemeleri çok seyrek yayınlamışlardı bilinen markalar yılda 3-4 güncelleme yapmışken Colorful yılda bir tane falan onu da yayınlanalı 1 yılı geçmiş falan gibiydi. AM5 olanlarda durum nedir bakmadım.Overclock yapmayı düşünmüyorum sadece bios update yaparım gerektiğinde, sıkıntı olur mu ?
fiyat iyi yanına aynı ayarda uygun fiyatlar ryzen 8400f alıp 2 ürünü ryzen 7500f fiyatına yetirebilirsiniz güzel bir ddr5 giriş sisteminiz olurYeni çıkmış bir anakart. Fiyatına göre oldukça iyi geldi.
![]()
COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Komik bir şey göremedim kullanıcı yorumum, arıza yaptı çöp oldu zamanında.Asrock alın alabiliyosaniz veya biostar bu ürün giriş seviyesi v14 modeli iyi .
Fiyatının en dolu anakartı.Yaz geldi diye çıplak anakart yapmışlar.
Colorful anakart pişmanlıktır bizi rezil etti uygun fiyata dolu diye tercih etmiştik ama daha ilk geldiğinde anakartta bios bile yoktu 1.5 ay uğraştırdı en sonunda anakart değiştirerek sistemi açabildik.Yeni çıkmış bir anakart. Fiyatına göre oldukça iyi geldi.
![]()
COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO V14 DDR5 7600MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hocam sizin bahsettiğiniz am4 sanırım ama am5 için biosuna gayet güzel demişler ve herhangi bir eksik yokColorful anakart pişmanlıktır bizi rezil etti uygun fiyata dolu diye tercih etmiştik ama daha ilk geldiğinde anakartta bios bile yoktu 1.5 ay uğraştırdı en sonunda anakart değiştirerek sistemi açabildik.