Yurtta kalanlara internetle alakalı sorum var

yurdun interneti var aylık 30 gb yoğunluğa bağlı hızı değişebiliyor bazen 1 mbps bazen 200 mbps oluyo
benim turkcell pakette 60 gb var ama 10 15 günde bitiyo çok instada yt geziyom herhalde
bence turk telekom hattın olsun hem sınırsız paketleri var sosyal medya filan turkcellde yok ve ek paketleri aşırı pahalı

1747014279062.webp

• Hahaha
Reaksiyonlar: B1L0
yurtta türktelekom magnet interneti kullanıyoruz . 2 kişiyiz , kişi başı 600 TL ödüyoruz. Sınırsız internet
Hız bazı kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yurtta türktelekom magnet interneti kullanıyoruz . 2 kişiyiz , kişi başı 600 TL ödüyoruz. Sınırsız internet
Kral magnete baktım 1200 lira sınırsız iyi hoşta 15mb internet sanki az değilmi ya yani oyun oynayacam video izleyecem video izlerken bile kasar yani

Hız bazı kral

Kral magnete baktım 1200 lira sınırsız iyi hoşta 15mb internet sanki az değilmi ya yani oyun oynayacam video izleyecem video izlerken bile kasar yani
az tabii ki her akşam sövüp sayıyoruz

Turkcelle 3 katı ödemek daha mantıklı demek diyon yan
Önemli olan minimum fiyatta maksimum hizmeti almaya çalışmak kulladığımız türktelekom magnet çok sorun çıkarmıyor. Tabi turkcellin superbox fiyatını ve internet hızını bilmiyorum tabi

Önemli olan minimum fiyatta maksimum hizmeti almaya çalışmak kulladığımız türktelekom magnet çok sorun çıkarmıyor. Tabi turkcellin superbox fiyatını ve internet hızını bilmiyorum tabi
Kötü de değil , iyi de değil idare eder yani

Kötü de değil , iyi de değil idare eder yani
Aga oyun oynatırmı bana önemli olan o

Geri