Hocam fan coklayiciyi biliyorum da argb montaj bilmiyorum dediğiniz gibi yaptım meydanda iki uç boş kaldıhocam bir fandan çıkan rgb kablosunu diğerine bağlayacaksınız birbirine geçmeli zaten, sonra bağladığınızdan çıkan ucu anakarta takcaksınız diğer iki fandan çıkan fan uçlarınıda o gösterdiğiniz çoklayıcıya takıp teke düşürmüş olcaksınız o iki uçtan gelen kabloyuda anakartta fan kısmına takıcaksınız
O zaman elimde tutuğum pinli olan boşta kalacak digeri anakarta girecekilk taktığınız uç uça geçirdiğiniz boşta kalıcak onda sıkıntı yok o geçirdiğiniz kısmındaki diğer fandan çıkan rgb kablosu anakarta giricek bu sayede iki fanada iletmiş oluyor
O zaman elimde tutuğum pinli olan boşta kalacak digeri anakarta girecek
Herkese merhaba arkadaşlar aldığım kule tipi soğutucunun argb kablolarını nereye takacağım kafam karıştı
Hocam peki elimde kalan ucu anakartta hangi yere takmam lazım yer var ama isim değişik fotoya bakabilirsiniz ismi: JRAINBOW2 bu gidiş doğru olur muHANGİ VİDEOYU ACIKLAYICI BULURSAN onu izle yap
1.,2.video rgb versiyonu için onu izleyebilirsin
argb için diyorsanız evet jrainbow doğrudurHocam peki elimde kalan ucu anakartta hangi yere takmam lazım yer var ama isim değişik fotoya bakabilirsiniz ismi: JRAINBOW2 bu gidiş doğru olur mu